آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

پلیس رسانه؛

برخورد با باشگاه های بدنسازی غیرمجاز در تهران

تهران رسانه | در تهران حدود پنج هزار باشگاه بدنسازی رسمی و قانونی فعال است و پلیس با باشگاه‌های غیرمجاز و خارج از عرف برخورد خواهد کرد.

برخورد با باشگاه های بدنسازی غیرمجاز در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی تهران بزرگ از برخورد پلیس با باشگاه‌های غیرمجاز و خارج از عرف بدنسازی خبر داد.

سردار حسین رحیمی در دیدار با رئیس و اعضای هیئت فدراسیون بدنسازی با تاکید بر اینکه پلیس از همه رشته‌های ورزشی و ورزشکاران حمایت می‌کند، گفت: ورزش، شادابی و طراوت و سرزندگی را به همراه دارد و ترویج و توسعه ورزش چه ورزش همگانی و چه ورزش حرفه‌ای نیاز همه جوامع از جمله جامعه ماست و همه باید به این موضوع توجه کنیم.

رحیمی بدنسازی را ورزشی مفرح و ارزشمند توصیف کرد و گفت: به همین دلایل هم هست که این ورزش مورد توجه و اقبال جوانان و نوجوانان قرار گرفته و جزو ورزش‌های پرطرفدار محسوب می‌شود. پلیس هم از همه رشته‌های ورزشی و ورزشکاران حمایت می‌کند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر اصل قرار دادن قانون و مقررات در تمام امور، گفت: پلیس حمایت همه جانبه خود از فدراسیون رسمی و قانونی را اعلام و از توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در پایتخت و کشور عزیزمان حمایت کنیم.

رحیمی در عین حال گفت: معیار و مبنای عمل پلیس قانون و مقررات جاری کشور است. در همین راستا هم پلیس اماکن پایتخت با همکاری فدراسیون بدنسازی کشور با باشگاه‌های غیرمجاز و خارج از عرف برخورد قانونی خواهد کرد چرا که وجود چنین باشگاه‌هایی می‌تواند سلامت جسمانی، عقلانی و اخلاقی ورزشکاران ما را به مخاطره بیاندازد.

تهران چند باشگاه بدنسازی مجاز دارد؟

نصیرزاده، رئیس فدراسیون بدنسازی کشور نیز در این دیدار از حمایت‌های پلیس پایتخت قدردانی کرد و گفت: در تهران حدود پنج هزار باشگاه بدنسازی رسمی و قانونی فعال است و برای ساماندهی باشگاه های بدنسازی و حمایت از باشگاه های معتبر و برخورد با باشگاه های غیرمجاز نیازمند حمایت‌های پلیس در برخورد با افرادی متخلف در این حوزه هستیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت