وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

ممنوعیت توسعه کشاورزی سنتی در استان تهران

آمار شهدای شهرستان های استان تهران

فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

جمعه 1404/04/20

مسکن رسانه؛

جانمایی ۱۰ هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن در استان تهران

تهران رسانه | بیش از ۱۰ هزار هکتار زمین در استان تهران مشخص و جانمایی شد و در حال حاضر فرآیند الحاق به بافت و تغییر کاربری و آماده سازی این زمین ها در حال طی شدن است .

جانمایی  ۱۰ هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: بیش از ۱۰ هزار هکتار زمین در استان تهران مشخص و جانمایی شد و در حال حاضر فرآیند الحاق به بافت و تغییر کاربری و آماده سازی این زمین ها در حال طی شدن است.

محسن منصوری روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از عرصه های ملی در روستای واصفجان شهرستان پردیس به خبرنگاران گفت: در پی نشست روز گذشته با رئیس جمهور در شورای عالی مسکن و تاکید بر انجام تعهد ساخت یک میلیون واحد مسکن در سال بازدید امروز از روستای کرشت ، طاهر آباد و واصفجان شهرستان پردیس انجام شد.

وی ادامه داد: هدف اصلی از این بازدید بررسی پروژه ها و شیوه آماده سازی زمینهای حوزه مسکن بود که در استان تهران کار خوب آغاز و دنبال می شود.

استاندار تهران با اشاره به مشکل تعاونی های ۳۳ گانه در استان تهران، خاطرنشان کرد:در کنار این مسئله یک دغدغه قدیمی در استان تهران برای حل مشکل تعاونی ها ی ۳۳ گانه وجود دارد.

منصوری ادامه داد: از سه دهه گذشته، زمین هایی که مالکیت ملی داشته یا کاربری کشاورزی و یا بعضا تداخلاتی با مجموعه محیط زیست داشته به برخی از تعاونی ها واگذار شده است و مردم هم بدون اطلاع این زمینها را دریافت کردند.

وی افزود: در برخی از موارد تعاونی ها و در خیلی موارد دستگاه های اداری و اجرایی مقصر بودند که امروز مشکلات زیادی برای مردم به وجود آمده و چند ده هزار از مردم گرفتار هستند.

استاندار تهران گفت: تاکید رئیس جمهور بر حل و فصل حل مسائل ومشکلات یاد شده و بخشی از بازدید امروز هم به این موضوع اختصاص داده شده است.

منصوری افزود: سیاست کلان کشور در رابطه با شیوه توسعه تهران مشخص است ، ما در نوار شمالی و نوار شرقی تهران به هیچ وجه اجازه توسعه نداریم و هر کس هم در این مناطق و یا مناطق حفاظت شده محیط زیست انجام بدهند حتما غیر مجاز است و امکان توسعه ندارد.

وی ادامه داد: در نوار شمالی بالاتر از ارتفاع یک هزار و هشتصد نیز ساخت و ساز ممنوع است و شهرداریها ، مجموعه فرمانداری ها و استاندا ری در این مناطق به هیچ وجه اجازه ساخت و ساز را نمی دهد .

استاندار تهران اظهار داشت: تدبیر ما برای تعاونی ها واگذاری زمین یا واحد معوض است ، حق و حقوقی ایجاد شده و باید به موارد رسیدگی شود.

منصوری گفت: تعداد ۳۳ تعاونی با مسائل و مشکلات زیاد هستند که باید به جزئیات رسیدگی شده و مشکلات را رفع و حل کنیم و در این راستا کارگروه هایی در استانداری و وزارت راه و شهر سازی مستقر شده است.

وی با بیان اینکه موضوع مسکن امروز به عنوان یک اولویت در استان تهران مطرح است، خاطرنشان کرد: جلسات شورای مسکن به طور مستمر تشکیل می شود به فرمانداران ابلاغ شده که با جدیت کار را دنبال کنند.

به گفته وی ، شهردرای های استان تهران را هم به صورت مجزا وارد موضوع کردیم، شهرداری ها ظرفیت خوبی در حوزه مسکن دارند و به آنها اعلام شده هر جا زمین مناسبی برای ساخت و ساز مسکن و یا مشارکت و یا سرمایه گذاری وجود دارد در صورتی که مشکل قانونی ندارد به ما اعلام وکار را شروع کنند.

منصوری افزود: اگر زمینی مشکل قانونی دارد و ما می توانیم با الحاق به بافت و تغییر کابری مشکل را حل کنیم شهردرای ها به ما اطلاع بدهند فرآیند رسیدگی را آغاز کنیم و با تدابیری که در استان تهران اتخاذ می شود بتوانیم نهضت واقعی ساخت مسکن در استان تهران را ایجاد کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
انفجار در برج چیتگر تهران

انفجار در برج چیتگر تهران

تهران رسانه | انفجار در یکی از طبقات برج پامچال چیتگر تهران سبب بروز حادثه شد.

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

تهران رسانه | با توجه به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های واحد ۱۱۰ پلیس تهران، این مرکز بدون اختلال در حال فعالیت است.

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

تهران رسانه | طبق آمار تاکنون ۳ هزار و ۶۰۰ واحد در تهران آسیب دیده اند که ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی، هزار و ۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. مابقی واحدها نیز نیازمند ترمیم جزئی هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت