ایجاد شهرک تخصصی پوشاک در استان تهران

کاهش ذخایر سدهای پنج گانه در استان تهران

پیگیری امور ۷ شهر فاقد شورا در استان تهران

اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/30

استاندار تهران خبر داد؛

ظرفیت جدید نگهداری معتادین متجاهر در استان تهران

تهران رسانه | ۳ هزار ظرفیت جدید جهت نگهداری معتادین متجاهر در استان تهران ایجاد شد.

ظرفیت جدید نگهداری معتادین متجاهر در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران از ایجاد ۳ هزار ظرفیت جدید جهت نگهداری معتادین متجاهر در استان تهران خبر داد.

محسن منصوری عصر دوشنبه در جلسه قرارگاه اجتماعی با اشاره به اهمیت برگزاری این جلسه اظهار داشت: جلسات قرارگاه اجتماعی حدود ۶ ماه است که به صورت منظم در استان تهران برگزار می‌شود، دستگاه‌های استان عزم جدی برای حل مسائل و معضلات اجتماعی شکل گرفته است.

وی با اشاره به اولویت بندی مسائل اجتماعی افزود: دستور کار مهم جلسه امروز موضوع ساماندهی معتادان متجاهر بود که در جلسات قبل نیز به صورت مفصل مطرح شده و در حد فاصل این چندماه ۴۳۰۰ ظرفیت جدید به ظرفیت‌های قبلی جهت جمع‌آوری معتادان اضافه شده است.

استاندار تهران با اشاره به پیگیری اقدامات درمانی و مددکاری برای معتادین متجاهر عنوان کرد: بخشی از معتادین متجاهر جمع آوری شده و اقدامات تربیتی، آموزش و مراحل باز اجتماعی شدن آنها طی می‌شود و در جلسه امروز مقرر شد حدود ۳ هزار ظرفیت جدید جهت نگهداری معتادین متجاهر طی یک ماه و نیم تا دو ماه آینده ایجاد شود، همچنین مقرر شد فرمانداران در هر شهرستانی ظرفیت‌های جدیدی ایجاد کنند.

منصوری سپس گفت: واقعیت این است که آمار دقیقی از میزان معتادین متجاهر وجود ندارد و بر مبنای برآورد اقدامات پیش می‌رود از اینرو نیاز به ظرفیت‌های جدید داریم.

وی در مورد ساماندهی کودکان کار بیان کرد: مسئول اصلی ساماندهی کودکان کار، بهزیستی می‌باشد البته طبق قانون ۱۶ دستگاه دیگر نیز تکالیفی به عهده دارند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: اقدامات جهت ساماندهی کودکان کار شامل دو بخش سلبی و ایجابی می‌باشد که در حوزه سلبی مجموعه نیروی انتظامی و دستگاه اطلاعاتی و امنیتی برخورد جدی با باندهای فعال در زمینه ساماندهی کودکان کار خواهند داشت و در مورد اقدامات ایجابی نیز علاوه بر اقدامات دستگاه‌ها، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی و انقلابی در دستور کار قرار گرفت.

منصوری ادامه داد: در تهران مجموعه‌های مردمی، مساجد، گروه‌های جهادی و صنعتگران زیادی حضور دارد که علاقمند به فعالیت در حوزه اجتماعی هستند، مقرر شد در این زمینه دبیرخانه‌ای شکل بگیرد تا نقشه راه و برنامه ریزی های دقیق اجرایی صورت پذیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
آمار تاکسیرانان زن فعال در شهر تهران

آمار تاکسیرانان زن فعال در شهر تهران

تهران رسانه | شمار تاکسیرانان زن فعال در شهر تهران به بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر رسیده است.

رکاب زنی از بوستان جوانمردان تا بام لند

رکاب زنی از بوستان جوانمردان تا بام لند

تهران رسانه | عملیات ساخت مسیر ۳۰ کیلومتری تندرستی و بوستان ترافیک در غربی ترین نقطه تهران شروع شد.

توقف جمع آوری دکل های مخابراتی در تهران

توقف جمع آوری دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | اجرای احکام قانونی جمع‌آوری دکل‌های مخابراتی نصب‌شده در محل‌های غیر مجاز تهران با هدف حفظ منافع شهروندان و تقویت خدمات ارتباطی متوقف شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت