آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

استاندار تهران خبر داد؛

اجرای طرح های مطالعاتی مقابله با طلاق در استان تهران

استاندار تهران خواستار اجرای طرح کنترل طلاق در شهرستان ها شد و گفت: فرمانداران گزارش اجرای این طرح را ظرف یک ماه آینده ارائه دهند.

اجرای طرح های مطالعاتی مقابله با طلاق در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمد حسین مقیمی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران به اجرای طرح کنترل طلاق در شمیرانات و بهسازی محله «هرندی»اشاره کرد و گفت: اجرای این ۲ طرح اهمیت فراوانی دار، که می بایست در دیگر شهرستان های استان تهران با بومی سازی توسط فرمانداران اجرا و گزارش آن ظرف یک ماه آینده ارائه شود.

طرح های مطالعاتی مقابله با طلاق در استان تهران اجرایی شود

وی به تحقیقات و مطالعات دانشجویی انجام شده در حوزه های اجتماعی اشاره کرد و گفت: برخی از این طرح ها اکنون در کتابخانه ها معطل مانده است. از نظر انجام تحقیقات برای کنترل آسیب های اجتماعی کمبود نداریم و دستگاه های متولی برای اجرای این طرح ها باید وارد شوند.

وی خواستار اقدامات جدی تر مدیران در خصوص مقابله با طلاق شد و افزود: باید طرح های مطالعاتی و علمی مقابله با طلاق در استان تهران اجرایی شود و پیگیر عملکرد فرمانداری ها در این خصوص هستم.

طلاق در خانواده های دارای فرزند خسارت بیشتری دارد

استاندار تهران طلاق را آسیبی جدی در استان تهران دانست و گفت: افزایش آمار طلاق در استان تهران موضوع ناپسندی است و این آسیب به ویژه در خانواده های دارای فرزند اثر بیشتری دارد و می تواند خسارات فراوانی وارد کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت حوزه مشاور جوانان استانداری اشاره کرد و گفت: با نگاه به حضور و مشارکت جوانان در موضوعات استان؛ مشاور جوان استانداری تهران فعال شده است و فرمانداران نیز افراد علاقمند به موضوعات جوانان را در این بخش وارد کنند.

بر اساس این گزارش، بعد از ظهر چهارشنبه و در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران، طرح «زندگی بهتر» که با هدف کنترل و کاهش میزان طلاق در شمیرانات و توسط فرمانداری این شهرستان انجام می شود، ارائه شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت