پیگیری امور ۷ شهر فاقد شورا در استان تهران

اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

ساخت ۴۰۸ مدرسه در شهرستان های استان تهران

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

«
12:03:33 جمعه 1404/05/17

استاندار تهران خبر داد؛

اجرای طرح های مطالعاتی مقابله با طلاق در استان تهران

استاندار تهران خواستار اجرای طرح کنترل طلاق در شهرستان ها شد و گفت: فرمانداران گزارش اجرای این طرح را ظرف یک ماه آینده ارائه دهند.

اجرای طرح های مطالعاتی مقابله با طلاق در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمد حسین مقیمی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران به اجرای طرح کنترل طلاق در شمیرانات و بهسازی محله «هرندی»اشاره کرد و گفت: اجرای این ۲ طرح اهمیت فراوانی دار، که می بایست در دیگر شهرستان های استان تهران با بومی سازی توسط فرمانداران اجرا و گزارش آن ظرف یک ماه آینده ارائه شود.

طرح های مطالعاتی مقابله با طلاق در استان تهران اجرایی شود

وی به تحقیقات و مطالعات دانشجویی انجام شده در حوزه های اجتماعی اشاره کرد و گفت: برخی از این طرح ها اکنون در کتابخانه ها معطل مانده است. از نظر انجام تحقیقات برای کنترل آسیب های اجتماعی کمبود نداریم و دستگاه های متولی برای اجرای این طرح ها باید وارد شوند.

وی خواستار اقدامات جدی تر مدیران در خصوص مقابله با طلاق شد و افزود: باید طرح های مطالعاتی و علمی مقابله با طلاق در استان تهران اجرایی شود و پیگیر عملکرد فرمانداری ها در این خصوص هستم.

طلاق در خانواده های دارای فرزند خسارت بیشتری دارد

استاندار تهران طلاق را آسیبی جدی در استان تهران دانست و گفت: افزایش آمار طلاق در استان تهران موضوع ناپسندی است و این آسیب به ویژه در خانواده های دارای فرزند اثر بیشتری دارد و می تواند خسارات فراوانی وارد کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت حوزه مشاور جوانان استانداری اشاره کرد و گفت: با نگاه به حضور و مشارکت جوانان در موضوعات استان؛ مشاور جوان استانداری تهران فعال شده است و فرمانداران نیز افراد علاقمند به موضوعات جوانان را در این بخش وارد کنند.

بر اساس این گزارش، بعد از ظهر چهارشنبه و در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی استانداری تهران، طرح «زندگی بهتر» که با هدف کنترل و کاهش میزان طلاق در شمیرانات و توسط فرمانداری این شهرستان انجام می شود، ارائه شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تولید نقشه گردشگری کودکان در تهران

تولید نقشه گردشگری کودکان در تهران

تهران رسانه | نقشه گردشگری کودک از اتفاق‌های خوب در حوزه کودکان است که اقدامات اولیه در جهت تهیه و تولید آن در تهران به تازگی آغاز شده است.

برخورد جدی با سد معبر وانت بارها در تهران

برخورد جدی با سد معبر وانت بارها در تهران

تهران رسانه | برخورد قاطع با سد معبر وانت‌بارها در سطح مناطق ۲۲گانه تهران آغاز شد.

آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

تهران رسانه | آیین گلریزان نذر یاری در محرم شهر میدان آزادی توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و با حضور معاون شهردار تهران و جمعی از خیرین مناطق ۲۲ گانه برگزار شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت