محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

پنج شنبه 1404/09/27

شمیرانات رسانه؛

گردشگران به لواسانات و رودبارقصران سفر نکنند

تهران رسانه | با توجه به شرایط جوی و احتمال بالا آمدن سطح رودخانه، ضروری‌ست عموم مردم از سفرهای غیرضروری به لواسانات و رودبارقصران جداً خودداری کنند.

گردشگران به لواسانات و رودبارقصران سفر نکنند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس مدیریت بحران شمیرانات با اشاره به آغاز موج جدید بارش‌ها و وقوع سیلاب در رودبارقصران هشدار داد: با توجه به شرایط جوی و احتمال بالا آمدن سطح رودخانه، ضروری‌ست عموم مردم از سفرهای غیرضروری به لواسانات و رودبارقصران جداً خودداری کنند.

مجتبی ذاکریان اظهار داشت: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی و شرایط موجود منطقه، آب‌گرفتگی معابر و جاری شدن روان آب در مسیل‌ها و احتمال برخورد صاعقه نیز پیش‌بینی می‌شود لذا ساکنان نیز از هرگونه توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها اکیداً خودداری کنند.

بارش‌های شدید باران به صورت منقطع از بامداد ۶ مرداد ماه جاری در سطح شمیرانات آغاز و همچنان ادامه دارد.

شمیرانات با آب و هوایی کوهستانی متشکل از شهرهای شمیران (منطقه یک و شمال و شرق منطقه ۲ تهران)، لواسان، اوسان فشم میگون، شمشک دربندسر و ۳۶ روستا، با جمعیتی افزون بر ۶۰۰ هزار نفر در شمال و شمال شرقی پایتخت واقع شده است.
این شهرستان به سبب عبور رودخانه جاجرود، مناطق حفاظت شده محیط زیست و طبیعتی بکر، روددره‌ها و مراکز رفاهی خدماتی متعدد، پیست‌های اسکی و مدرسه یخ‌نوردی بین المللی، جاده‌های کوهستانی و چشم‌نواز در تمامی فصول سال مورد استقبال بسیاری از ورزشکاران و گردشگران داخلی و خارجی قرار می‌گیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت