شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

جوهری خبر داد؛

فعالیت ۴۰ هزار سازمان مردم نهاد در استان تهران

تهران رسانه | در استان تهران ۴۰ هزار تشکل و سازمان مردم نهاد فعالیت دارند که ۷۵۰ تشکل مستقیماً مجوز فعالیت خود را از استانداری دریافت کرده‌اند.

فعالیت ۴۰ هزار سازمان مردم نهاد در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تهران از فعالیت ۴۰ هزار تشکل و سازمان مردم نهاد در استان تهران خبر داد.‌

سید عباس جوهری پیش از ظهر یکشنبه طی نشست با تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد که با حضور محسن منصوری، استاندار تهران، عابد ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، خدمتکار مدیرکل اجتماعی استانداری تهران و سایر مسئولان برگزار شد با اشاره به نقش مهم تشکل‌های مردم نهاد اظهار داشت: در استان تهران ۷۵۰ تشکل مستقیماً مجوز فعالیت خود را از استانداری دریافت کرده‌اند که در حوزه‌های مختلف آسیب‌های اجتماعی، خیریه‌ها، زنان، خانواده، سلامت، محیط زیست و غیره فعالیت دارند.

وی با اشاره به صدور مجوز فعالیت تشکل‌های مردم نهاد توسط دیگر دستگاه‌ها از جمله اداره کل ورزش و جوانان، میراث فرهنگی، شهرداری و غیره افزود: حدود ۴۰ هزار تشکل و سازمان مردم نهاد در استان تهران ثبت شده و فعالیت دارند که ظرفیت بی‌نظیری است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران عنوان کرد: بر اساس شواهد تاریخی، جمهوری اسلامی پرچمدار استفاده از ظرفیت‌های مردمی است و انقلاب اسلامی به مدد حضور و مشارکت مردم به پیروزی رسید و با راهنمایی امام خمینی (ره) و سپس مقام معظم رهبری این مسیر ادامه دارد.

جوهری ادامه داد: اراده جمهوری اسلامی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است و اکنون پرچم داری این امر با دولت سیزدهم است که مزین به نام دولت مردمی است که در دولت سیزدهم واگذاری کارها به مردم و حلقه‌های میانی اولویت دارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در قانون اساسی در چهار سطح تصمیم‌گیری، نظارت، مطالبه‌گری و اجرا برای مشارکت مردمی تبیبن قانونی وجود دارد که باید در حوزه‌های مختلف این ظرفیت‌ها را فعال کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت