محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

پنج شنبه 1404/09/27

پرند رسانه؛

زورخانه «مالک اشتر» پرند تجهیز و راه اندازی شد

تهران رسانه | آئین بهره برداری از زورخانه «مالک اشتر» پرند با حضور مسئولان و جمعی از ورزشکاران در فاز سه پرند برگزار شد.

زورخانه «مالک اشتر» پرند تجهیز و راه اندازی شد

به گزارش تهران رسانه ؛ صبح پنج شنبه آئین بهره برداری از زورخانه «مالک اشتر» پرند با حضور حجت الاسلام کاظمی امام جمعه پرند، احمدی فرماندار رباط کریم، اله یاری شهردار و اعضای شورای اسلامی پرند، صیادی سرپرست شرکت عمران و سایر مسئولان و جمعی از ورزشکاران در فاز سه برگزار شد.

حمیدرضا الهیاری در حاشیه این مراسم د ر جمع خبرنگاران اظهار داشت: نگاه شهرداری و شورای اسلامی شهر پرند یک نگاه خانواده محور و همه جانبه است و لازمه تحقق این رویکرد توسعه زیرساخت‌های ورزشی، فرهنگی، تفریحی، رفاهی و …در همه فازها و مناطقِ شهر می‌باشد.

شهردار پرند گفت: یکی از دغدغه‌های مهم شهرداری و شورای اسلامی شهر پرند طی یک سال اخیر، تحویلِ پروژه‌ها از پیمانکاران و تجهیز و راه اندازی آنها بوده است تا شهروندان عزیز امکان استفاده از همه پروژه‌ها را داشته باشند.

الهیاری افزود: در همین راستا زورخانه مالک اشتر با رفع نواقص و تحویل از پیمانکار، تجهیز و راه اندازی شد و فضای مناسبی برای ورزشکاران باستانی کار فراهم شد.

شهردار پرند خاطر نشان کرد: مدیریت شهری پرند مصمم به توسعه متوازن و عادلانه محور و همچنین استفاده از تمامی ظرفیت‌ها است و از همین رو احداث پروژه‌های متعددی در فازهای مختلف مسکن مهر را در دستور کار قرار داده که تعدادی از آنها طی هفته آینده افتتاح و به بهره برداری می‌رسد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت