پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۳ برند نان غیراستاندارد در استان تهران

وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

«
21:47:04 جمعه 1404/05/03

پلیس رسانه؛

ورود یگان زنان برای اولین بار در ناآرامی های تهران

تهران رسانه | فرمانده یگان زنان یگان‌های ویژه فراجا توضیحاتی در مورد ورود یگان زنان برای اولین بار در ناآرامی‌ها ارائه کرد و گفت: شب گذشته ۸ لیدر زن دستگیر شد.

ورود یگان زنان برای اولین بار در ناآرامی های تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ حیدری گفت: برای نخستین بار یگان زنان یگان‌های ویژه برای کنترل ناآرامی‌ها وارد میدان شدند و این مأموریت را می‌توان به عنوان اولین مأموریت رسمی این خانم‌ها دانست.

وی افزود: در بین جمعیت بر هم زننده نظم و امنیت برای نخستین بار شاهد حضور زنان بودیم، برخی از این خانم‌ها به عنوان لیدر بودند که علاوه بر تبلیغات شعارهای هنجار شکن می‌دادند.

فرمانده یگان زنان یگان‌های ویژه فراجا تصریح کرد: بنا شد تا دستگیری خانم‌هایی که برهم زننده نظم و امنیت بودند توسط یگان زنان انجام شود.

سرهنگ حیدری گفت: تا کنون بیش از ۸ مورد دستگیری لیدر زنان و ۱۰ مورد پراکندگی افرادی که تصمیم داشتند افراد دیگر را به تجمع دعوت کنند داشتیم و توانستیم با صحبت کردن آنها را متقاعد به ترک صحنه کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت پناهگاه در مناطق ۲۲ گانه تهران

ساخت پناهگاه در مناطق ۲۲ گانه تهران

تهران رسانه | روند اصلاح و ایجاد پناهگاه در تمام مناطق شهر تهران در دستورکار شهرداری قرار دارد.

غرفه اختصاصی بانوان در میادین میوه و تره بار

غرفه اختصاصی بانوان در میادین میوه و تره بار

تهران رسانه | نخستین عرضه محصولات زنان سرپرست خانوار در میدان میوه و تره‌بار منطقه ۵ تهران «بازارچه پیامبر» با حضور رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، شهردار منطقه ۵ و جمعی از مدیران شهری و اهالی رسانه افتتاح شد.

وضعیت نامناسب اسکان های کارگری در تهران

وضعیت نامناسب اسکان های کارگری در تهران

تهران رسانه | محل‌ های اسکان کارگری تهران در وضعیت خوبی قرار ندارند و ایمنی آن‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت