طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

ورامین رسانه؛

لیدرهای اغتشاشات به سزای اعمال خود برسند

تهران رسانه | امام جمعه موقت ورامین خواستار برخورد قاطع و مجازات لیدرهای اغتشاشات در این شهر شد.

لیدرهای اغتشاشات به سزای اعمال خود برسند

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام سید محسن محمودی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با دادستان ورامین گفت: با توجه به خساراتی که در اغتشاشات اخیر به بیت المال وارد و بخش‌های مختلف دچار خسارت شد، از دستگاه قضائی و امنیتی می‌خواهیم ضمن استماع سخنان به حق کسانی که در رابطه با مسائل مختلف گله مند هستند، لیدرها و کسانی که در این مدت کشور را دچار بی ثباتی کردند را به سزای اعمال خودشان برسانند.

دادستان عمومی و انقلاب ورامین در این جلسه اظهار داشت: متأسفانه ارزش‌ها و ضد ارزش‌ها جای خود را عوض کرده اند و ویژگی این اغتشاشات اخیر این بود که در مناطقی که در آنها اغتشاشی صورت نگرفته بود، هدف گذاری توسط دشمن انجام شد.

شمس افزود: اکنون در ورامین آشوب‌ها مدیریت شده است و دشمنان از ورامین به عنوان پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی و فتنه گران همیشه ترس داشته اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت