طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

اصناف رسانه؛

خدمات اجباری پس از فروش لوازم خانگی

تهران رسانه | خدمات پس از فروش لوازم خانگی از ابتدای سال ۱۴۰۲ اجباری می شود.

خدمات اجباری پس از فروش لوازم خانگی

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف گفت:خدمات پس از فروش لوازم خانگی اجباری می شود.
آقای نیک منش گفت:استاندارد لوازم خانگی اعم از الکتریکی و گاز سوز قریب بیش از ۲۰ سال اجباری است و تحت کنترل سازمان ملی استاندارد قرار دارد.

به گفته او،تا پایان مهر و یا اوایل آبان ماه به احتمال زیاد در شورای ملی استاندارد این موضوع را اجرایی خواهیم کرد.

معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف این را هم گفت:در واقع در کمیسیون‌های اولیه این موضوع تصویب شده و چند ماهی باید آگهی روزنامه صورت بگیرد تا تولید کنندگان با شرایط استاندارد خودشان را تطبیق دهند. پیش بینی ما این است که از ابتدای سال ۱۴۰۲ این استاندارد اجباری عملی شود و کل لوازم خانگی الکتریکی و گاز سوز را شامل می‌شود.

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف این را هم گفت: البته استاندارد خدمات پس از فروش لوازم خانگی توسط برخی تولید کنندگان بسیار محدود اجرایی می‌شد و حتی پروانه تشویقی این خدمات را نیز دریافت کرده اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت