محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

چهارشنبه 1404/09/26

ری رسانه؛

افزایش آمار ازدواج در شهرستان ری

تهران رسانه | آمار ازدواج شهرستان ری طی چهار ماه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، هفت درصد افزایش یافته است.

افزایش آمار ازدواج در شهرستان ری

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: آمار ازدواج این شهرستان طی چهار ماه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، هفت درصد افزایش یافته است.

حمید زمانی افزود: طی چهار ماه نخست سال جاری یک هزار و ۶۹۴ مورد ازدواج به ثبت رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است.

وی یادآور شد: آمار طلاق طی چهار ماه گذشته، نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۸ درصد کاهش یافته است.

زمانی اظهار داشت: میانگین سن ازدواج شهرستان ری در بین مردان ۳۱ سال و در بین زنان به ۳۶ سال می رسد.

فرماندار شهرستان ری گفت: هم اکنون برای ترویج فرهنگ ازدواج در سطح شهرستان، برخی اقدامات فرهنگی را پیگیری و اجرا می کنیم و می طلبد تا اقدامات تشویقی نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید برخی دستگاه های متولی و مرتبط با خانواده ها و دارای کارکرد آموزشی، باید اهمیت این مساله را ترویج دهند و به سمت تشویق افراد و خانواده ها بروند.

زمانی ادامه داد: نکته دیگر عملیاتی سازی سیاست های تشویقی است که بر اساس مصوبات قانونی باید در زمینه خدمات تامین مسکن، اشتغال و دیگر مشوق ها در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار ویژه شهرستان ری اعلام کرد: در بحث مسکن ملی، ایجاد تسهیلات برای ارائه و تحویل مسکن به جوانان را به شدت مورد توجه قرار داده ایم تا بدون آنکه در روند مراحل اداری دچار مشکل و اختلال شوند، بتوانند سریعتر تقاضای خود را پیگیری کنند.

بر اساس قانون تسهیل ازدواج جوانان، به منظور توانمند سازی جوانان برای تشکیل خانواده، دولت مکلف است صندوق اندوخته ازدواج جوانان را ایجاد کند. همچنین دولت مکلف است علاوه بر استفاده از منابع بودجه سنواتی پیش بینی شده، از محل «صندوق اندوخته ازدواج جوانان» به مزدوجین نیازمند به اجاره مسکن، حسب تشخیص کمیته سامان ازدواج با توجه به امکانات صندوق، وام ودیعه مسکن پرداخت کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت