شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

پلیس رسانه؛

دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی در شهریار

تهران رسانه | ۹ نفر از اوباشگران و عاملان نزاع دسته‌جمعی در امیریه شهرستان شهریار دستگیر شدند.

دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران از دستگیری ۹ نفر از اوباشگران و عاملان نزاع دسته‌جمعی در امیریه شهرستان شهریار خبر داد.

سرهنگ معصوم‌زاده با اعلام این خبر گفت: به دنبال وقوع سرقت‌های متعدد ازسوی شماری از اراذل و اوباش در محله امیریه شهرستان شهریار که در مرداد ماه امسال رخ داد، تیمی از مأموران کلانتری ۱۳ امیریه با هماهنگی قضائی برای دستگیری این افراد وارد عمل شدند. این اوباشگران که به «یاکوزا» معروف بودند به محض مشاهده ماموران اقدام به ایجاد هیاهو و جوسازی کرده و با مأموران درگیر شدند. در نهایت نیز با استفاده از سلاح سرد به صورت سطحی مأموران را مصدوم کرده و از محل متواری شده بودند.

وی افزود: با فرار متهمان پرونده به پلیس امنیت عمومی ارجاع شد و در آنجا با تلاش ها و اقدامات اطلاعاتی و پیگیری‌های شبانه روزی یکی از عاملان درگیری مورد شناسایی قرار گرفته و از سوی ماموران دستگیر شد. در ادامه نیز پس از چند روز کار اطلاعاتی و استفاده از منابع و مخبرین با اطلاع از حضور متهم اصلی در مخفیگاه خود در امیریه شهریار ، چند اکیپ از ماموران پلیس امنیت عمومی در محل حاضر و با شلیک دو تیر هوایی متهم را دستگیر و به پلیس امنیت عمومی انتقال دادند.

رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران با بیان اینکه ماموران این پلیس با همراهی یگان امداد شهرستان شهریار هفت نفر دیگر از همدستان و عاملان اصلی نزاع دسته جمعی و ضاربان مأموران را و افرادی که مبادرت به اخلال در نظم عمومی ، سلب آسایش و تمرد از دستورات مأموران کرده بودند، دستگیر کردند.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس غرب استان تهران، معصوم‌زاده افزود: در مجموع ۹ نفر از این اراذل و اوباش که به یاکوزا معروف بودند، دستگیر شده و پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت