انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/25

با حضور جمعی از مسؤولین و مدیران مدارس؛

رئیس آموزش و پرورش اسلامشهر معرفی شد

با حضور جمعی از مسؤولین و مدیران مدارس، با تکریم از رئیس سابق آموزش و پرورش اسلامشهر، مدیر جدید این مجموعه معارفه شد.

رئیس آموزش و پرورش اسلامشهر معرفی شد

به گزارش تهران رسانه ؛ آیین تکریم از مدیر سابق آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و معارفه مدیر جدید این اداره با حضور جمعی از مسؤولین ادارات و مدیران مدارس در سالن فجر این شهرستان برگزار شد .
در این مراسم محمد صید لو مشاور مدیرکل و رئیس اداره ارزیابی و عملکرد اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، اظهار کرد: مدیران باید به سه گروه پاسخگو باشند، فرادستی‌ها که انتصاب مدیران به دست آن‌هاست، فرودستی‌ها که زیردستان مدیران هستند، و پاسخگویی به این گروه بستگی به سعه‌صدر مدیران و ظرفیت انتقادپذیری مسئولین دارد و مردم که مدعی‌العمومی بنام خدا دارند و روزی از طرف مردم از ما سؤال خواهد کرد.
وی با بیان ویژگی‌های یک مدیر موفق، تأکید کرد: اگر من مدیر هنر مدیریت را به نمایش بگذارم، برای من مقبولیت می‌آورد، اما اگر به‌گونه‌ای عمل کرده‌ام که، حسن نیت و خیرخواهی در مدیریت من دیده‌شده، برایم محبوبیت ایجاد شده است .

وی گفت : دوران مدیریت در مدارس فرصتی است که نمای زیبایی از آموزش و پرورش در مدرسه ایجاد کنیم، اگر اعتماد مردم به مدیران آموزش و پرورش نبود، اکنون ما با بحران مواجه می‌شدیم، خوشبختانه با ایجاد اعتماد میان اولیا و آموزش و پرورش، شرایط نامساعد مالی اخیر را می‌توان با کمترین آسیب مدیریت کرد و پشت سر گذاشت.
صید لو با اشاره به اینکه آموزش و پرورش مدیون تلاش مدیرانی است که، گوش شنوا برای مشکلات دانش آموزان و اولیا دارند و با اداره راسخ و پشتکار موانع را ازسر راه آموزش و پرورش کشور برمی‌دارند، نشان کرد: مدیران و عوامل آموزش و پرورش می‌توانند، با عملکرد خوب و مثبت خود ذهنیت افراد نسبت به آموزش و پرورش را سازمان داده و از به وجود آمدن شائبه‌ها جلوگیری نمایند .

به گزارش خبرگزاری فارس در این آیین تکریم و معارفه که بدون حضور فرماندار اسلامشهر و رئیس شورای آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد، حسن حبیبی پور مدیر سابق آموزش و پرورش اسلامشهر، طی سخنانی گزارشی از عملکرد 4 ساله خود ارائه کرد و در ادامه حسینعلی بنار بخشی از برنامه‌های خود را برای مدیریت مجموعه آموزش و پرورش اسلامشهر ارائه کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از واگذاری ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان خبر داد.

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت