احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

مسکن رسانه؛

معطلی متقاضیان وام نوسازی مسکن در تهران

تهران رسانه | بیش از دو ماه است که سقف اعتباری قبلی وام به پایان رسیده و در حال حاضر بانک‌ها از پرداخت این تسهیلات امتناع می‌کنند.

معطلی متقاضیان وام نوسازی مسکن در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در بحث پرداخت تسهیلات وام نوسازی بافت های فرسوده، گفت: بیش از دو ماه است که سقف اعتباری قبلی وام به پایان رسیده و در حال حاضر بانک‌ها از پرداخت این تسهیلات امتناع می‌کنند.

مهدی هدایت سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران اظهارداشت: پس از ماه‌ها تلاش و پیگیری از سوی سازمان نوسازی شهر تهران، اخیراً بسته تشویقی جدید نوسازی مورد تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی قرار گرفت و ابلاغ شد که تسهیلات و مشوق های نوسازی در رونق ساخت و ساز مسکن، افزایش صدور پروانه و افزایش سرعت نوسازی در سال های حائز اهمیت است و همکاری بانک ها برای پرداخت تسهیلات نوسازی ضرورت دارد.

سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران گفت: اکنون که پس از چندین سال دوباره مشوق‌های نوسازی عملیاتی و ابلاغ شده است، خواستار ورود جدی وزیر اقتصاد، بانک مرکزی و بانک مسکن به موضوع ارائه تسهیلات نوسازی بافت های فرسوده و فعال شدن مجدد ردیف اعتباری مربوطه هستیم تا متقاضیان وام نوسازی در بانک‌ها سرگردان و معطل نشده و روند ساخت و ساز و نوسازی در بافت های فرسوده دچار وقفه نشود.

به گفته هدایت اعطای یک طبقه تراکم تشویقی به پروژه های بیشتر از ۱۰۰ مترمربع، اجازه ساخت حداکثر ۴ طبقه برای املاک بین ۵۰ تا ۱۰۰ مترمربع که امکان تجمیع ندارند، اعطای یک طبقه تشویقی مازاد به پروژه‌های تجمیعی بیشتر از ۴۰۰ مترمربع در صورت دسترسی به معبر ۸ متری و افزایش مساحت معبر بن بست در پروژه های تجمیع به مساحت ملاک‌ تراکم‌(ضمن واگذاری رایگان بن بست از سوی شهرداری تهران)، ضوابط ویژه پارکینگ متناسب با ویژگی های پروژه و نیز در پهنه‌های مختلط مسکونی ـ خدماتی محله‌ای و ناحیه‌ای از جمله اهم مفاد بسته تشویقی جدید نوسازی است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت