رهاسازی شش قطعه پرنده در طبیعت استان تهران

شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

شنبه 1405/08/16

با حکم استاندار تهران؛

انتصاب سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی

تهران رسانه | استاندار تهران طی حکمی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی این استانداری را منصوب کرد.

انتصاب سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی

به گزارش تهران رسانه ؛ محسن منصوری طی حکمی «محمد علی‌مهری» را به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران منصوب کرد.

استاندار تهران در این حکم بر سرلوحه قراردادن «بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» و مفاد «عهدنامه مدیران دولت مردمی» تاکید کرده و افزوده است: تلاش برای تحقق امر مهم تولید دانش بنیان و اشتغال آفریی با تاکید بر ارتباط مؤثر با نخبگان دانشگاهی، نظارت بر برنامه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی استان در بخش‌های مختلف، هماهنگی و پیگیری به منظور اجرای سیاست‌های اصلاح الگوی مصرف، قانون هدفمندی یارانه‌ها و اصل ۴۴ قانون اساسی و هماهنگی و پیگیری برگزاری جلسات کارگروه تنظیم بازار و تشکیل کمیته‌های ذیل کارگروه و هماهنگی لازم به منظور تدوین محورهای اولویت دار سالانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و پیگیری تشکیل منظم جلسات و نظارت بر نحوه اجرای مصوبات ابلاغی اهمیت فراوانی در حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی دارد.

منصوری بسترسازی و هماهنگی با سایر دستگاه‌های اجرایی به منظور استفاده از فرصت‌های سرمایه گذاری توسط کارآفرینان داخلی و فراهم نمودن شرایط مناسب جهت جذب تجار و سرمایه گذاران خارجی، بهره گیری از استعدادها و توانمندی‌های نیروی جوان، مؤمن و انقلابی فعال در حوزه‌های اقتصاد دانش بنیان، نظارت بر فرآیند تدوین اطلاعات اقتصادی استان و نحوه‌ی اجرای مصوبات شورای عالی اشتغال و رفع موانع تولید، جهت تحقق راهبرد مهم اقتصاد مقاومتی، شناخت فرصت‌های سرمایه گذاری استان با تاکید بر فعال سازی واحدهای راکد اقتصادی و مشارکت در کمیسیون‌های مشترک همکاری‌های اقتصادی به منظور توسعه مراودات و مبادلات تجاری استان تهران را از دیگر موارد مورد انتظار از سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران برشمرده است.

پیش از این حشمت الله عسگری از ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ مسئولیت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران را بر عهده داشت و علی‌مهری نیز پیش از این مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران بوده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت کیوسک های غیرمجاز در تهران

فعالیت کیوسک های غیرمجاز در تهران

تهران رسانه | تعدادی از کیوسک‌های فاقد مجوز در تهران شناسایی شده‌اند و اقدامات لازم برای جمع‌آوری آن‌ها صورت گرفته است.

فراوانی لوازم آرایشی تقلبی در بازار تهران

فراوانی لوازم آرایشی تقلبی در بازار تهران

تهران رسانه | رئیس اتحادیه صنف آرایشی بهداشتی و عطریات تهران برآورد می کند سهم کالای تقلبی در محصولات قاچاق به حدود ۷۰ درصد رسیده است.

بی توجهی به جایگاه اصناف در بازار خودرو

بی توجهی به جایگاه اصناف در بازار خودرو

تهران رسانه | چرا باید درباره بازار خودرو که اتحادیه هر روز با آن سروکار دارد، بدون استفاده از نظرات نماینده صنف تصمیم‌گیری شود؟

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت