طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

پرند رسانه؛

بلوار ولایت در شهر پرند افتتاح شد

تهران رسانه | با افتتاح بلوار ولایت شهر پرند، ۲۶ هزار نفر از ساکنان این شهر در حوزه شمال فاز ۶ پرند به ورودی شهر دسترسی راحت پیدا خواهند کرد.

بلوار ولایت در شهر پرند افتتاح شد

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: مسئولان و پیمانکاران شبانه روز به صورت جهادی پای کار بودند تا امروز با افتتاح بلوار ولایت ۲۶ هزار نفر از ساکنان این شهر در حوزه شمال فاز ۶ پرند به ورودی شهر دسترسی راحت پیدا کنند.

آرش صیادی روز شنبه در آیین بهره برداری از بلوار ولایت شهر پرند اظهار داشت: بلوار ولایت به طول یک کیلومتر از شمال فاز ۵ تا بلوار رسول اکرم و اعتبار ۶۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید تا شهروندان پرندی بتوانند دسترسی آسانتر به مسیرهای داخلی شهر داشته باشند.

وی ادامه داد: با افتتاح بلوار ولایت تردد شهروندان پرندی از شمال فاز ۶ به فاز های ۱،۲،۳،۴،۵ و بالعکس آسانتر و از حجم بار ترافیکی شهر کاسته شد.

این مسئول اظهار امیدواری کرد: با تداوم این خدمات، مردم طعم شیرین خدمت را بچشند و مدیران و مسئولان در خدمت به مردم از هیچ کوششی فرو گذار نکنند.
صیادی خاطرنشان کرد: انتخاب درست مسئولا اجرایی برای افتتاح بلوار ولایت بسیار تاثیرگذار بوده ، این طرح بار ترافیک محور میانی شهر را کاهش خواهد داد وبا تداوم این خدمات امیدواریم در کنار مدیرام خدوم شهر باکیفیت و مطلوبی برای شهروندان فراهم کنیم.

سرپرست شرکت عمران شهر جدید پرند به احداث چند جایگاه سوخت اشاره کرد و گفت: در جهت ارتقا کیفیت زندگی در بخش های مسکن مهر شهر آغاز عملیات بوستانها را خواهیم داشت که احداث، بهسازی و باز پیرایی بوستانهای قدیمی از سر گرفته می شود.

وی یادآور شد: اولین بوستان به بهره برداری رسیده و در دسترس مردم قرار گرفته است ، یکی از چالش های مهم شهرپرند بحث تامین سوخت بوده که چند جایگاه عرضه سوخت به زودی به بهره برداری می رسد که این مشکل هم مرتفع خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: اساس معماری شهرپرند الگو گرفته از طرح ایرانی و اسلامی است، وجود ۲ کمربندی جنوبی و شمالی و بهره برداری از ریل باس موجب تحقق اهداف و پیشرفت شهر می شود.

حجت الاسلام حسن نوروزی اظهار داشت: بهره برداری از طرح بلوار ولایت که بخشی از کمربندی شمالی شهر پرند می باشد، بهبود وضعیت تردد و سرعت بخشی در رفت و آمد وسایل نقلیه را به همراه دارد.
این مراسم با حضور معاون توسعه منابع شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید کشور، حجت الا سلام و المسلمین دکتر نوروزی نماینده مردم شهرستان رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی ،حجت الاسلام والمسلمین دکتر کاظمی امام جمعه پرند، فرماندار رباط کریم برگزار شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت