آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

رحمانی خبر داد؛

آزادی ۲۱۵ مددجوی زندانی در استان تهران

تهران رسانه | ۲۱۵ مددجو به کمک ستاد دیه تهران در ۶ ماهه اول سال به کانون گرم خانواده بازگشتند.

آزادی ۲۱۵ مددجوی زندانی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ منوچهر رحمانی گفت: ۲۱۵ مددجو به کمک ستاد دیه تهران در ۶ ماهه اول سال به کانون گرم خانواده بازگشتند.
پرداخت دیه به اولیای دم و قربانیان حوادث مختلف غیرعمدی از دیر باز در جوامع بشری مرسوم بوده و شریعت مقدس اسلام نیز بصورت هدفمندی بر آن تأکید کرده است.

تاسیس ستاد دیه درسال ۱۳۷۶ به عنوان یک مؤسسه خیریه و مردم نهاد، با هدف کمک به آزاد سازی زندانیان جرایم غیرعمدی که به دلیل عدم توانایی پرداخت دین خود در زندان به سر می‌برند، در راستای کمک به پرداخت دیون این دسته از افراد اتفاق افتاد، و به موجب اساسنامه ستاد دیه، این ستاد مردمی در فعالیت‌های خود متکی به منابع و ظرفیت‌های مردمی است.

بر همین اساس ستاد دیه با تشکیل و همکاری دفاتر نمایندگی در سراسر کشور و با انجام اقداماتی از جمله «برگزاری جشن‌های گلریزان و …» با استفاده و جذب کمک‌های مردمی در طی سال‌های فعالیت خود گام‌های موثر و چشمگیری در رهایی زندانیان جرایم غیر عمد و بدهکاران مالی از زندان و جلوگیری و رفع نابسامانی خانواده‌های آنان و کاهش جمعیت کیفری کشور برداشته است.

منوچهر رحمانی، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان تهران گفت: ۲۱۵ مددجو به کمک ستاد دیه تهران در ۶ ماهه اول سال به کانون گرم خانواده بازگشتند.

وی تاکید کرد: مبلغ بدهی این مددجویان به ۲۳ میلیارد تومان می‌رسید که با کمک ۲۱ میلیارد تومانی ستاد دیه استان تهران به این مددجویان، شرایط آزادی ان‌ها فراهم شد.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان تهران تصریح کرد: الباقی مبلغ با اخذ گذشت از شکات و آورده و نقدینگی مددجویان و پذیرش اعسار به تقسیط از سوی مراجع قضایی تامین و موجبات آزادی زندانیان غیر عمد فراهم شد.

لازم به ذکر است؛ مبالغ با اخذ گذشت «۵۳.۷۷۰.۹۱۸.۴۶۱» ریال، آورده و نقدینگی مددجویان «۲۶.۷۰۲.۴۰۸.۸۳۵» ریال و میزان اعسار به تقسیط «۱.۷۴۹.۹۶۸.۵۱۰.۹۲۴» ریال بوده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت