طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

رباط کریم رسانه؛

ضرورت تقویت پدافند غیرعامل در رباط کریم

تهران رسانه | تقویت پدافند غیرعامل در دستگاههای اداری و اجرایی شهرستان رباط کریم لازم و ضروری است.

ضرورت تقویت پدافند غیرعامل در رباط کریم

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار شهرستان رباط کریم گفت: تقویت پدافند غیرعامل در دستگاههای اداری و اجرایی شهرستان لازم و ضروری است و در این راستا باید تلاش جدی صورت گیرد.

امید احمدی در جلسه آموزش پدافند غیرعامل ادارات شهرستان رباط‌ کریم اظهار داشت: نباید توجه به مسئله پدافند غیرعامل تنها مختص به این هفته باشد بلکه باید در طول سال به این موضوع توجه ویژه شود.

وی افزود: کشور ما دائما در معرض تهدید و آسیب عوامل استکبار است و پدافند غیرعامل از اقدامات مهم برای حفاظت از تاسیسات و تجهیزات برای جلوگیری از وارد آمدن کمترین آسیب در زمان بحران است.

فرماندار شهرستان رباط کریم تصریح کرد: باید همه دستگاه ها تمام توان خود را درجهت فراگیری دانش پدافند غیرعامل به کارگیرند تا کمی و کاستی ها در این حوزه برطرف شود.

احمدی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری در زمینه پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: پرداختن به موضوع پدافند غیرعامل یک ماموریت همیشگی است که باید به آن توجه ویژه ای شودو سرمایه گذاری در این راستا نوعی آسایش و آرامش را برای مردم و مسئولین یک کشور به ارمغان خواهد آورد

وی یادآورشد: این امر مهم تنها با تهاجم دیگر کشورها و دفاع از تمامیت مرزی یک سرزمین ارتباط ندارد بلکه در صورت وقوع حوادث و بلایای طبیعی ، از میزان خسارات و تلفات بصورت قابل توجهی کاسته می شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت