رفع تصرف زمین ملی و دولتی در استان تهران

تحقق ۱۰۸ درصدی تعهد اشتغال در استان تهران

احداث نیروگاه برق خورشیدی در استان تهران

احداث یکصد مدرسه در استان تهران

شنبه 1403/02/08

آگهی رسانه؛

لیست غذا سریع، انواع ماکارونی و پاستا در سایت رضیم

تهران رسانه | احتمالا برای شما هم پیش آمده که زمان کافی برای طبخ غذا نداشته باشید و نیاز داشته باشید خیلی سریع یک غذای خوشمزه داشته باشید. در این پست قصد داریم بیش از 20 غذا که آماده سازی سریعی دارد رو معرفی کنیم.

لیست غذا سریع، انواع ماکارونی و پاستا در سایت رضیم

احتمالا برای شما هم پیش آمده که زمان کافی برای طبخ غذا نداشته باشید و نیاز داشته باشید خیلی سریع یک غذای خوشمزه داشته باشید. در این پست قصد داریم بیش از 20 غذا که آماده سازی سریعی دارد رو معرفی کنیم.

پاستا پستو
ماکارونی با گوشت چرخکرده
بورک ماکارونی
سالاد پاستا
سالاد ماكارونی
کیک ماکارونی
پاستا با سس گوجه
فتا پاستا
پاستا بادمجان
پاستا کاملا گیاهی
پاستا بدون مرغ
ماکارونی سبزیجات
ماکارونی با پنیر پیتزا در فر
ماکارونی با مرغ
پاستا اسفناج و خامه
کرانچی (چیپس) پاستا
پاستا پنه با سس آلفردو
پاستا سیر و شوید
پاستا بلونز
فتوچینی
ماکارونی
ماکارونی مجردی
پاستا لبو

طرز تهیه سالاد ماكارونی

طرز تهیه سالاد ماكارونی

من مواد لازمش رو از ادویه ها شروع می­کنم، نمک به اندازه کافی فلفل سفید فلفل سیاه یدونه رنده که البته رنده درست داشته باشه سس مایونز دو تا دونه هویج تقریبا دویست و پنجاه گرم ذرت ذرت شیرین استفاده کنید تقریبا به اندازه دویست گرم خیارشور و به اندازه ی دویست گرم هم من نخود فرنگی دارم از کالباس ژامبون اگر استفاده کنید خیلی خوب می­شه من از هم اسموکد استفاده کردم این هم طعمش تقریبا مثل همون ژامبون خودمون یک مقدار متفاوت چون این فیوریت من این کالباس رو استفاده کردم و می­خوام داخلش بزنم سس مایونز هم به هر حال داخل کشور های مختلف سس های مایونز فرق می­کنه بگردید یه سس مایونزی پیدا کنید که به سس ایرانی خودمون نزدیک باشه فلفل دلمه داریم روفن زیتون داریم و یک ظرف برای ترکیب کردن و از همه مهم تر یک بسته ماکارونی پیچ داریم من یک قسمتی از این ماکارونی رو بهتون نشون می­دم ببینید اندازه ی این ماکارونی تقریبا به اندازه دو بند انگشت هستش یه ماکارونی که سالاد ماکارونیش خیلی خوب دریماد رنگش هم ببینید تقریبا اون رنگی که من نیازش دارم ماکارونی خوبی هم هستش .

خب فقط یک چیز در رابطه با ماکارونی بهتون بگم ماکارونی من همیشه تودستوز پخت ماکارونی بهتون گفتم که روغنزیادی داخل آب نریزید ولی برای سالاد ماکارونی باید یک مقدار آبمون چرب باشه یک مقداری شور بیش تر از حد معمول و این که کمی هم زردچوبه تو آب که می­خوایم بجوشونیمش بریزید حالا تو اون قسمت من بهتون نشون می­دم مواد ترکیب کردنیمون دیگه تو این دستور غذایی مهم نیست که به چه شکل ترکیب بشه نخود فرنگی ذرت خب کالباسمون هم که همیشه بهتون گفتم که برای سالاد ها فکر می­کنم بهترین شکل نواری یا نگینی های ریز به این شکل به اندازه ی یک بند انگشت کوچیکتون و مربع های بازم به اندازه ی یک بند انگشت خوردشون کنید خب ممکن براتون سوال پیش بیاد که می­تونید مرغ هم بریزید؟ اگر می­خواید می­تونید ژابونشون رو ازش حذف بکنید و بهش مرغ اضافه بکنید این شگم ما هم تو کل روز ساکت موقع فیلم برداری که می­شه پارس کردنش می­گیره .

خب می­رم سراغ فلفل دلمه خب فلفل دلمه خورد کردنش توی این غذا خیلی مهم که به چه شکلی فلفل دلمه رو خوردش بکنید و این که چه سایزی داشته باشه خب من این کالباس ها رو که بهتون نشون دادم از نمای نزدیک می­گیرید برام این کالباس هامون به این اندازه شد یعنی یه بند انگشت یه بند اگشت به اندازه ی بند انگشت کوچیکمون ما بهش می­گیم بندی اینم خوبه که شما تو آشپزی یاد بگیرید ولی این باید نیم بند باشه یعنی به اندازه نازکی نصف انگشت کوچیکتون این بهترین روشی که می­تونم برای سایز ها واندازه ها بهتون بگم خب فلفل دلمه ها دقیقا نصف اون اندازه شد ولی برای سالاد ها دقت بکنید حالا من دارم برای خونه ی خودم درست می­کنم ولی اگر من بخوام تو مغازه این رو درست بکنم از چنان دقت و ظرافتی استفاده می­کنم وقتی که خط کش بیارید تمام این ها سایزش یه یک اندازه باشه توی سالاد ها خورد کردن اون مواد اولیه خیلی مهم چون تو ترکیبش تاثیر بسزایی و تو طعمش هم تاثیر بسزایی می­ذاره یعنی این که خیلی اگر من این رو درشت بزنم این طعمش تو دهن غالب می­شه و زمانی که یه نفر یه قاشق از این سالاد ماکارونی می­خوره فقط می­تونه طعم فلفل دلمه رو حس بکنه ولی خب وقتی یه آشپز خوب کسی که وقتی که غذایی درست می­کنه تمام طعم ها رو وقتی که می­خورین بتونید تفکیکش بکنید بعضی وقت ها ما تو مسابقات آشپزی می­رفتیم و خیلی ها بودن به عنوان تستر می­اومدن غذا ها رو تست می­کردن و اولین چیزی که براشون ملاک و مهم بود این بود که طعم غذا ها تو دهن تفکیک بشه یعنی یه ادویه یا یه مواد نیاد که جای همه چیز رو پر بکنه .

خب این هم از فلفل دلمه ی من ببینید دیگه تقریبا داره ترکیب قشنگی می­شه رنگ ها توش دارن بازی می­کنن نوبتی هم که باشه نوبت هویج، هویج رو ببینید اگر به این صورت بخوابید قد هویج های رنده شدتون بلند تر می­شه ببینید می­بینید نسبت به شیبی که من می­دم اندازه ی هویج های من بلند تر می­شه خب حالا نگاه کنید من شیبمو کم تر می­گیرم قد رنده شده ی هویج ها کوچیک تر می­شه ولی من دوس دارم که یه شیب بلند بگیرم برای این که وقتی که رنده می­کنم کمی اندازه ی این هویج ها بزرگ تر باشه ولی هویج رو به هیچ عنوان با رنده ی نازک رنده نکنید چون یه روز که بخواد داخل سالاد ماکارونی تون بمونه هم رنگ سالاد ماکارونی رو عوض می­کنه و هم این که طعمش رو خراب می­کنه تمام سالاد ماکارونی طعم هویج می­گیره ببینید الان نخود فرنگی من پخته شدس ذرتم پخته شدس حالا خیارشور هم به نوعی پخته شده داخل سرکه و آب و نمک اما تنها چیزی که تو این پخته نشده هویج این هویج هم رنگی زیادی داخل خودش داره و هم تست و طعم زیادی دارهباید مراقب باشید که از رنده ای که سایزش خیلی ریز به هیچ عنوان برای این هویج استفاده نکنید دو تا دونه هویج هم کاملا برای این کفایت می­کنه ببینید هویج خودش رو چقدر قشنگ توی این سالاد نشون می­ده ما نمی­خوایم بیشتر از این خودش رو نشون بده بخواد بیش تر نشون بده باعث دردسر می­شه من اون اویل که این سالاد رو یاد گرفته بودم درست می­کردم و نمی­تونستم زیاد نگهش دارم وتنها دلیلش هم این هویج بود و رنده ی نازک .

خب می­ریم سراغ خیار شور، خیار شور هم من بهتون بگم و این که دیگه برم سراغ ماکارونی خیار شور ها رو هم ببینید به این شکل نیم بند دقیقا به اندازه ی فلفل دلمه مونخوردش می­کنیم یه سری ها می­گن می­تونیم خیار شور رو ما رندش بکنیم؟ من با رنده کردنش موافق نیستم ولی اگر فکر می­کنید که زمان زیادی خورد کردنش براتون می­بره می­تونید رندش بکنید یا از خورد کن ها دستی استفاده بکنید با خورد کن خوردش کنید خب این هم از خیار شور، من خیار شور هامو که خورد کردم بر­میگردم تا سس هم بهتون یاد بدم که به چه شکل هست، برای این سالاد ماکارونی من آب رو گذاشتم جوشیده و کمی بهش زردچوبه و نمک اضافه بکنم و روغن زیتون اما برای اندازه ی پخت ماکارونی ممکن براتون سوال پیش بیاد که چقدر باید بپزه شما معمولا برای این که یه ماکارونی درست کنید چقدر می­ذارید می­مونه به اندازه ای که ماکارونی نرم نرم بشه و این که .

خب دمای بخار هم شما حساب می­کنید که چقدر باید تو اون دما باشه چقدر بخار ببینه که خمیر نشه ماکارونی ولی دیگه تو سالاد مکارونی ما ماکارونی رو بیش تر از حد معمول می­پزیم دلیلش رو بهتون می­گم چرا چون غذانیستش که دیگه بخار پز بشه مثل ماکارونی و دوم وقتی که اگر این کم بپزه زمانی که سالاد ماکارونی داخل یخچال می­ره برای استراحت و این که خودش رو بگیره ماکارونی سفت می­شه پس ماکارونیتون باید کاملا نرم نرم باشه وقتی که می­شکونینش اصلال هیچ مقاومتی نداشته باشه راحت خم بشه و راحت جدا بشه می­تونید یدونه هم ازش بخورید نرم نرم باید باشه و هیچ سفتی فی ما بینش نباشه .

خب یه مقداری من بیش تر از حد معمول نمک می­ریزم تقریبا من به اندازه دو تا قاشق چای خوری نمک بهش اضافه کردم، ماکرونی رو ریختم حالا چرا روغن زیتون، روغن زیتون باعث می­شه که این زودتر داخلش نفوذ بکنه سس مایونز کم تری استفاده بکنه و این که خوش طعم و خوش عطرش می­کنه به اندازه ی نصف ته استکانم روغن طیتون بهش اضافه می­کنم و زرد چوبه هم فراموشتون نشه، زرد چوبه هم رنگش رو قشنگ تر می­کنه و هم این که اون بوی خامی ماکارونی رو ازش می­گیره البته مقدار زیادی نریزید یه مقدار خیلی کم بهش زرد چوبه اضافه می­کنیم خب ماکارونیتون رو ولی دقت بکنید که حتما بعد این که خواستید آب کش بکنید ماکارونی رو کاملا بشورینش با آب خنکبذارید یه مقدار خنک بشه بخارش بره و بعد استفاده بکنید .

خب حالا من می­ذارم که این کاملا بپزه و میریم سراغ سس، سس رو براتون درست کنم وسس رو یاد بگیرید، اومدیم سراغ سس ببینید این غذا مدت زیادی طول نمی­کشه اگر همه چیزش ارگنایزم شده باشه می­تونید برای نخود فرنگی از کنسرو استفاده کنید ذرت کنسرو استفاده بکنید خیار شور کنسرو استفاده بکنید و تنها چیزی که لازم سس مایونز اگر دوس داشتید خودتون درست بکنید و اگر دوست نداشتید می­تویید از سس هایی که بیرون می­فروشن تهیه بکنید خب من هسته های لیمو رو دربیارم من از لیمو ی تازه استفاده کردم این دقیقا یک شیشه سس مایونز به اندازه سس های مهرام خودمون یه شیشس تن ها چیزی که ما برای سس به این اضافه می­کنیم به عنوان سس بهش اضافه می­کنیم فلفل سیاه آب لیمو و کمی شلش می­کنیم خب تخم هاشم جدا کنیم چون اگر این تخم ها بره داخل این سس بعد چند ساعت باعث تلخ شدنش می­شه .

خب فلفل سیاه هم بستگی به ضاعقتون داره به اندازه ی یک چهارم قاشق غذا خوری فلفل سیاه بهش اضافه می­کنم و فلفل سفید من خیلی فلفل تندی این هم به اندازه ی یک سوم قاشق چای خوری بهش اضافه می­کنم و تمام سسم رو این اندازه ها من دستمه خب من ماکارونیم هنوز آماده نشده گذاشتم روی گاز تا بپزه یک مقدار زمان می­بره ببینید الان مواد من کاملا آمده شده این بدون ماکارونی هم خودش یه سالاد کامل و اگرم بهش سیب زمینی اضافه کنید می­شه سالاد سیب زمینی .

خب ببینید فقط می­خوام بهتون شلی و سفتی این مواد رو نشون بدم خیلی هم مواد شلی نیستش و فقط منتظر می­شیم تا ماکارونی مون بپزه و من بهتون نشون بدم و با این ترکیبش کنم و به مدت یک ساعت هم باید این ساعت داخل یخچال باشه و بعد سرو بشه یه چند نکته و مطلب مهم قبل از میکس کردن مواد با ماکارونی داریم ماکارونی رو من با آب سرد کاملا شستم از نزدیک برام می­گیری ببینید ماکارونیم دقیقا سایزش دو برابر شد حالا من اول ازش یه بشگون می­گیرم خیلی راحت و نرم نصف می­شه و فردا نگید که آشپز باشی به من نگفتش من بهتون گفتم زرد چوبه اضافه می­کنید خوش رنگ تر می­شه ولی به شرطی که بعدا با آب یخ کاملا بشورید که هیچ زردی روش نمونه من این رو یکی یاد داده بودم زده بود به سالادش، سالادش همه زرد شده بود و فراموش کرده بود که بشورتش کاملا باید با آب سرد این ماکارونی رو بشورید به اندازه ای که وقتی که روش آب می­گیرید هیچ زردی از آب زیرش بیرون در نیاد .

طرز تهیه فتا پاستا

ما پنیر پارمزان داریم. اگر پارمزان قالبی داشتید که استفاده کنید خیلی بهتره، اگر نداشتید هم همین پارمزان پودری استفاده کنید. برای دو پرسی که اینجا درست می‌کنید تقریبا 3 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان احتیاج دارید، بعد ما پنیر فتا داریم یا همون پنیر ساده‌ای که توی صبحانه استفاده می‌کنید، حالا اگه بخوام مثلا اندازه‌شو نشونتون بدم، برای هر نفر تقریبا به اندازه یه قوطی کبریت پنیر فتای سفید استفاده می‌کنیم به اضافه ببینید من اینجا ریحون ایتالیایی دارم، می‌دونم خیلی راحت ممکنه همه جا پیدا نشه، اگر که تونستید از همین ریحون‌های ایتالیایی استفاده کنید، اگه نه هم که ریحون ایرانی چون 70، 80 % طعم‌هاشون شبیه همه. فقط ریحون ایتالیایی یه مقدار برگای گوشتی‌تری داره و به اصطلاح بوش شیرین‌تره یعنی بوی شیرینی می‌ده ولی بوی ریحون ما چون قوی‌تر و غلیظ‌تره به سمت تلخیه. گوجه کوچیک داریم یا همون گوجه‌های ریز به اصطلاح گیلاسی، تقریبا برای هر نفر 100 گرم گوجه کافیه. زیتون سیاه شاید 1 دونه برای تزیین فقط استفاده می‌کنیم و اسپاگتی خشک که برای هر پرس پاستامون، 150 گرم اسپاگتی خشک استفاده می‌کنیم.

حالا برای شروع ما آب در حال جوش داریم. مثل همیشه نمک رو داخلش می‌ریزم. چند قاشق نمک که فقط اسپاگتیمون رو طعم‌دار کنه بعد اسپاگتی رو داخل قابلمه آب جوش می‌ریزم. اینم که همیشه گفتم وقتی می‌خواین اسپاگتی رو داخل آب بریزید، با 2 انگشت بگیرید، خلاف جهت هم بپیچونید و وقتی اینا رو توی آب ول کنید، اینجوری پخش می‌شه، دیگه بهم نمی‌چسبن که برن توی آب بهم بچسبن. فقط همین، صبر می‌کنم که اسپاگتیم یه ذره نرم بشه.

خب پاستاها که نرم شد، از آب خارجشون می‌کنیم. توی صافی می‌ریزیم. خب فقط بعد از اینکه از آب درآوردیم، پاستاهارو یکم روش روغن زیتون بریزیم فعلا تا بهم نچسبن، بعدش این آبی هم که پاستا توش جوشیده به اندازه یه کاسه کوچیک کنار بذارید و همه رو دور نریزید. یه مقدار روغن زیتون خالص بکر، حتما برای کل این غذا از روغن زیتون استفاده کنید که برای اون پاستاها که گفتم روش بریزید و برای بقیه مراحل. شاید مثلا سه چهار قاشق، پنج قاشق روغن زیتون لازم داشته باشیم برای این. بعد ما ببینید اینجا از سیر استفاده می‌کنیم برای چی؟ برای اینکه فقط روغنمون بوی سیر بگیره و نمی‌خوایم تو خود غذامون سیر داشته باشیم. پس بنابراین یه سیر رو فقط کامل له می‌کنم توی روغن زیتون میندازم، یه ذره صبر می‌کنم داغ بشه، روغنم بوی سیر بگیره، بعد سیر رو ازش خارج می‌کنم. حالا سیر رو خارج می‌کنم دیگه. روغنم کاملا بوی سیر خیلی خوش‌بویی گرفته، بعد همین گوجه‌هایی که گفتم. گوجه‌های گیلاسیمون رو توی روغن زیتون می‌ریزیم، بعد بهش یه مقدار فلفل سیاه و یکمم نمک اضافه می‌کنیم. ببینید گوجه‌ها رو اصلا ما نمی‌خوایم بپزیم. همین که یه ذره حالت نرم شده پیدا کنه و یه ذره چروکیده بشه کافیه. نذارید کامل بپزه، کامل له بشه و نرم بشه. چون می‌خوایم اون حالت کرویش حفظ بشه توی غذامون. این از گوجه‌هامون.

در مورد پاستامون که آبکش کردیم، یادم رفت بهتون بگم که نمکش رو بچشید. ببینید اگه توی آب زیاد نمک ریخته باشید خب این شوره و باید یه ذره آب روش بریزید این شوریش از بین بره. ولی خب چون من نمکی که توی آب می‌ریزم اندازه‌شو می‌دونم هیچ‌وقت شور نمی‌شه، باز حالا شما بچشید اگر لازم بود، قبل از اینکه روغن زیتون بزنید یه بار آب بریزید که اون شوریش از بین بره. صبر می‌کنم گوجه‌ها یه ذره نرم بشه. تو این فاصله‌ای که گوجه‌ها داره نرم می‌شه، برگای ریحون داشتیم. برگای ریحونمون رو ریز می‌کنیم.

گوجه‌ها این مرحله رو گفتم ببینید یعنی همین که یه ذره چروک خوردن کافیه. بعد اینجا بهشون ریحون رو اضافه می‌کنیم به اضافه پنیر فتایی که خردش کردیم. بعد حرارتتون رو کم کنید، صبر کنید اینا کم‌کم با هم یه ذره تفت بخورن و پنیرمون نرم بشه.

ببینید همین که پنیرا یکم حالت ذوب شده پیدا کرد دیگه اینجا بهترین مرحله است که پاستا رو اضافه بکنیم. خب حالا همون آب پاستایی که گفته بودم یه مقدارشو نگه دارین، تقریبا به اندازه نصف کاسه روی این همون آب پاستا رو می‌ریزم. حالا توی این مرحله جوز هندی داشتیم به اندازه شاید یک‌چهارم یه جوز هندی برای این دو پرسمون کافیه. رنده خیلی‌خیلی ریز یعنی پودرش کنیم خب به اضافه پنیر پارمزان که گفتم اگه خواستید از پودری آمادش استفاده کنید، اگرم که قالبی بود خودتون پودرش کنید. ببینید تقریبا برای هر نفر یکونیم قاشق غذاخوری شما احتمالا پنیر پارمزان می‌خواین. اون آب پاستایی که گفتم برای همین گفتم بریزید که یه مقدار با اون بجوشن، داغ بشن و بخار بده و دوباره پاستاتون اگه سرد شده، گرم‌تر بشه و یه ذره هم دوباره نرمش کنید.

همین فقط یه هم می‌زنیم دیگه پاستامون حاضره، توی ظرف می‌کشیم برای تزئینش هم دوباره ریحون خرد شده و زیتون استفاده می‌کنیم. یدونه هم زیتون سیاه با یه ذره رزماری می‌ذاریم به اضافه ریحون ایتالیایی که امضای ایتالیایی داشته باشه.

لیست انواع ماکارونی و پاستا در سایت rezim.ir

طرز تهیه کرانچی (چیپس) پاستا
مثل همه پاستاها ماکارونی‌هایی که درست می‌کنیم، اول آب رو گذاشتیم جوشیده، بعد از جوشیدن خیلی‌ها نمک، روغن اضافه می‌کنن، همینجور که شما به روش من عادت دارید، من هیچ چی اضافه نمی‌کنم و الان حدود 250 گرم پاستا، این فرمش اینجوریه حالا شما هر مدلی که بچه‌ها دوست داشتن، لوله‌ایاش مثلا اینا که حالت نیم‌هلال داره اونا هم قشنگن. هر کدوم رو پسندیدین، اونو میریزیم داخل آب. اینو ریختیم داخل آب جوش منتظر می‌مونیم تا حدودا می‌دونید دیگه شما ماکارونی‌های فرمی کلا زمان بیشتری نسبت به ماکارونی‌های دیگه می‌بره، حدودا 10 تا 12 دقیقه براحتی من باید منتظر بمونم تا آماده بشه و آبکش کنم و بقیه موارد رو در خدمتتون باشم.

اما تا زمانی که این داره می‌جوشه، من در رابطه با ادویه‌هاش یه توضیحاتی خدمتتون عرض می‌کنم.

4 قاشق غذاخوری سرپر من اینجا آرد گندم دارم. همون شما می‌تونید از آرد شیرینی‌پزی هم استفاده کنید. تفاوتی نمی‌کنه. داخل ظرف بزرگ‌تری می‌ریزم.

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پودر سیر (می‌تونید این مقادیر رو اگه یه موقعی مورد پسندتون نبود کم و زیاد کنید.)

یک مقدار بیشنر از نوک قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 قاشق چایخوری هم نمک

مواد رو خوب با هم مخلوط می‌کنیم و منتظر می‌مونیم تا پاستاهامون آماده بشن.

همینجور که دارید می‌بینید پاستاهای ما آماده شده و الان زمانیه که ما باید آبکش کنیم. من آبکشش می‌کنم و باز در خدمتتون هستم. پاستاها رو آبکش کردیم، آوردم خدمتتون، ببینید سعی کردم که آبش بره. با همه اینا باید توی دستمال نخی آشپزخونه بریزم و یک مقداری خشکش کنم. من توی این پارچه نخی آشپزخونه اینا رو می‌ریزم. خب اینا رو ببینید، پاستاهارو ریختم داخل سنی و با طرف دیگه یه مقدار خیلی کمی بهش فشار می‌دم که آب اضافیش گرفته بشه. الان دیگه آب اضافیش تقریبا گرفته شده. روغن رو می‌ذاریم خوب داغ بشه. طریقه به اصطلاح سرخ کردنش تقریبا مثل سیب‌زمینیه. فقط تفاوتش اینه که من می‌زنم داخل این پودرایی که درست کردیم به عنوان کاور روی اینارو بگیره. ببینید چطور میشه. ما پاستاها رو با همین پودری که خودمون درست کرده بودیم، آغشته کردیم، از داخل ظرف جدا می‌کنیم. تا تمامشون کامل بشه. روغنمونم که داغ شد، شروع می‌کنیم اینا رو یکی‌یکی داخلش ریختن و سرخ کردن.

من سعی می‌کنم آردای اضافیش، چون می‌دونید آرد اضافی تو روغن زود می‌سوزه، ازش جدا بشه تا این اتفاق واسش نیفته. همینطور که می‌بینید تقریبا این مقدار پودر سوخاری که ما برای این درست کردیم برای همین مقدار 250 گرم کفایت می‌کرد. یه چیزی حدود یه قاشق تهش مونده. تمام پاستاها را به موادی که داشتیم آغشته کردیم. حالا نوبت اینه که روی این یه مقدار نمک به اندازه دلخواه بریزیم. این سه تا موردی که من دارم اضافه می‌کنم، کاملا دل بخواهیه، اما خب اگر بریزید، الان می‌بینید چه تغییری ایجاد می‌شه. یک مقداری نمک می‌ریزیم. فلفل قرمز اگر می‌خوایم که تند شه می‌ریزیم و رنگ مجاز خوراکی رو که لوازم قنادی‌ها می‌فروشن. نارنجیشو می‌ریزیم. هرچقدر که خودمون مایل بودیم بهش اضافه می‌کنیم که رنگش متفاوت شه. خب اینجا نمک رو هم همینجور به اندازه‌ای که خودمون، شاید دوس داشته باشیم شبیه کرانچی‌های بیرون شورتر بشه.

الان دیگه اینا آماده است. ما می‌تونیم به روغنمون که داغ شده اضافه کنیم. نشانه داغ شدن روغن اینه که وقتی ما یکی از اینهارو انداختیم. بعد از یه ذره جوشیدن میاد بالا. ببینید اتفاقی که داره می‌افته. خب من الان یه مقداری از اینارو می‌ریزم داخل روغن، تا حدی می‌ذاریم سرخ بشه که کاملا صدای قیریچ‌قریچشو زیر دندونمون احساس کنیم. یعنی خشک خشک میشه. به این اندازه که دیدید کاملا سرخ شد و یدونش رو امتحان کردید و اون خشکی رو توش کاملا متوجه شدید، اینارو بردارید و بقیه مواد رو سرخ کنید. من همین‌طور اینو ادامه ‌می‌دم و سرخ می‌کنم، برای سرو حتما در خدمتتون هستم.

طرز تهیه سالاد پاستا
نصف آواکادو رو پوستش رو گرفتم و به قطعات کوچیک تقریبا تقسیمش کردم و می­ریزم داخل ظرف مخلوط کنم و حدود سه قاشق غذا خوری آبلیمو می­خوام اضافه کنم چون لیمو آبداری من دو تا لیموی شیرازی بریزم توش کافیه می­تونید از یک حبه تا دو حبه سیر بهش اضافه بکنید یک سوم پیمانه بهش شیر نارگیل اضافه می­کنم خوشمزگی این سس هم به همین شیر نارگیل که بهش اضافه می­شه دو قاشق سوپ خوری هم آب بهش اضافه می­کنم نمک و فلفل هم بهش می­زنم یک چهارم پیمانه هم روغن زیتون و حدودا یک دوم پیمانه ریحون و یک دوم پیمانه هم جعفری .

خب یکم از این سس بچشیم ببینیم مزشو دوس داریم نمکش همه چیزش متعادل خیلی خوشمزش خیلی فقط یه ذره نمکش کمه همین یک دوم پیمانه کافیه می­ریزیم کف این شیشه پاستا رو گذاشتم یکم با نمک و آب جوشیده و نرم شده قشنگ به اصطلاح وقتی که زیر دندون می­گیرم باید مغزش پخته شده باشه پاستا رو اضافه می­کنم بهش مرغ رو پختم با یه مقدار نمک و یکی دو تا حبه سیر و آب پز کردم و بعد از پختن و خنک شدنش ریش کردم آماده الان این رو می­ریزم روی پاستا از گوجه ی چری استفاده می­کنم که از وسط نصفش کردیم می­تونید یه چند تا حبه از این زیتون های سیاه هم استفاده کنید و هر کاهویی که دم دستتون هست می­تونید برای این سالاد ازش استفاده بکنید و بعد از اون حالا هر زمانی که دوس داشتید درش رو باز کنید و تکونش بدید و برش گردونید و میل بکنید این سالاد می­تونه جایگزین یکی از وعده های غذایی تون حتی باشه

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو
خب من این رو می­ذارم تو قابلمه پیازش رو خورد می­کنم باز طبق معمول به دلیل این که اگر مرغی بوی زخمی داشت بوش گرفته بشه هر چند که می­گم این بوی زخم رو مرغ من نداره ام برای این که دوستان همیه سوال می­کنن که ما چکار کنیم بعضی از مرغ ها این جوری بو می­ده این خیلی بهتر وقتی که با پیاز پخته می­شه این رو مقداری آب بهش اضافه می­کنیم زیرش رو روشن می­کنیم دربش رو می­ذاریم و می­ذاریم پخته بشه خب روغن رو می­ریزیم بعد کره رو اضافه می­کنیم روغن رو به این دلیل می­ریزیم که کره ما نسوزه هفتاد گره کرده بود به خاطر دوغش می­سوزه توی این مرحله میایم پنیر پیتزامون رو که ما می­تونستیم پنیر پارمسان به جاش استفاده کنیم این رو مخیرین یعنی اگر این رو داشتید این رو استفاده کنید .

اگر اون رو داشتید اون رو استفاده کنید من پنیر پیتزا رو اضافه کردم صد و پنجاه گرم پنیر پیتزا بود خامه رو اضافه می­کنم و هفتاد گرم هم خامه هستش یک قاشق چای خوری سر پر فلفل سفید دارم فلفل سیاه هم می­تونم اضافه کنم ولی چون من خودم دوس دارم چون طعم و رنگ خاصی داره اما چون رنگ رو به هم می­زنه فعلا اضافه نمی­کنم یه قاشق چای خوری نمک داریم اون رو اضافه می­کنیم هم می­زنیم و شیرمون رو اضافه می­کنیم شیر یک لیوان فرانسوی و اصلا فرصت نمی­دیم که کرده یه رنگ دیگه ای به خودش بگیره سیر هامون رو رنده می­کنیم دلخواه من چهار حبه ریز تقریبا فکر کنم این ها دو تا حبه می­شه که من اضافه می­کنم که خیلی بو و طعم و عطرش غالب نشه این رو به سسمون اضافه می­کنم و اما برای آماده شدن پاستامون، پاستا باید از زمانی که ما برای آب کش کردن که حدود هفت هشت دقیقس استفاده می­کنیم یکی دو دیقه بیش تر استفاده کنیم چون دیگه این رو نمی­ذاریم که دم بکشه و به همین صورت می­خوایم استفاده کنیم .

خب من این رو فکر کنم یکی دو دقیقه دیگه باید برداریم قارچ هارو به این صورت اسلایس می­کنیم که تقریبا فکر کنم نیم سانت می­شه ببینید بخاطر این که زود محو نشه بعد از پختن و آماده شدن پونصد گرم قارچ سس که به این مرحله برسه زیرش رو خاموش می­کنیم مقداری آب اضافه می­کنیم بهش شوک می­دیم تا از جوش بیفتهو بعد پاستا همون رو صاف می­کنیم پاستا هامون رو برمی­داریم و آب کش می­کنیم مقداری روفن به ماهی تابمون اضافه می­کنیم قارچ های اسلایس شده رو توش می­ریزیم پونصد گرم قارچ اضافه می­کنیم و یک مقدار که تفت خورد و آبش تبخیر شد مرغ ها رو بهش اضافه می­کنیم مرغ هامون که پخته شده آوردیم حالا به چه قطعاتی ریز می­کنیم ببینید این کار کاملا دل به خواه اما قاعدش این انداس تکه ها کاملا توی غذامون دیده بشه یعنی ما تکه هایی که تقسیم می­کنیم تکه هایی باشه که قابل رویت باشه به این صورت می­تونیم با دست بکنیم اصلا هیچ موردی نداره اما اندازه هاشو ببینید، مرغ ها رو به قارچ هامون اضافه می­کنیم یک قاشق چای خوری فلفل سیاه اضافه می­کنیم و بعد سسی رو که اماده کردیم و سسمون آماده شد زیرش رو خاموش می­کنم و میارم برای سرو ما با دو روش می­تونیم پنیر با سس آلفردو رو سرو کنیم یه روش این که ما پنه رو می­کشیم و مقداری از سس رو بهش اضافه می­کنیم .

طرز تهیه پاستا سیر و شوید
خوش اومدید خیلی ساده برای درست کردن یه پاستا اون ها رو به همراه نمک تو آب جوش می­ریزیم تا بپزه یه حبه سیر برمی­دارم خوردش می­کنم این از سیر حالا قارچ این جوری اسلایسش می­کنم این هم از قارچ ها حالا شوید شوید تازه نمی­دونی چه عطری می­ده این شوید به پاستای ما، نگاش کن خوردش می­کنم و تموم ماهیتابه داغ روغن و سیر پشت بندش سریع قارچ از پاستا همیشه استفاده کنید خیلی خوبه فلفل سیاه نمک و هر وقت خشک شد دوباره آب پاستا هم نمی­ذاره بسوزه هم این که غلظت خوبی می­ده .

ببینید قارچ که سرخ شد حالا شوید رو بریزم سی ثانیه بعد از شوید خامه رو اضافه می­کنم خوب یه دستش کنید از آب پاستا بریزید سستون رو باز کنید حالا پاستا هایی که پخته رو اضافه می­کنم یکم دیگه آب پاستا رو بریزم تمومه یه دیقه با هم بپزن مزه هاشون با هم قاطی می­شه و پاستای بی نظیر با عطر عالی اون آمادس نگاش کنید تمومه عالی شد یکم شوید بریزم یه کوچولو ام فلفل سیاه و تموم و تموم نگاش کن حرف نداره این پاستا

طرز تهیه پاستا بدون مرغ
خب توی این پاستا اصلا پساتا بدون سیر به نظر من خوشمزه نمی­شه من این جا یه بوته سیر که نه تقریبا نصفشو پوست می­کنم و رنده می­کنم برای این پاستا خوشمزمون خب این هم از سیر ها تقریبا بیشتر یک بوته ی کوچولو رو گرفتم هم همه رو پوست کندم حالا می­خوام رندشون بکنم خب این از سیر ها یه کوچولو بهش روغن می­زنم زیرش رو هم روشن می­کنم که یه مقداری سرخ بشه در واقع تفت بدیم این از پاستا که دیگه آمادس یکم که این سیر ها سبک شدن به این مرحله که رسید حالا بهش قارچ رو اضافه می­کنم حالا من الان قارچ رو توی فریزر داشتم یه کوچولو یخ داره این هم بهش اضافه می­کنم یه کوچولو که می­گم حدودا شاید دو سه تا دونه قارچ و اما مرحله جذاب داستان پنیر خامه ای ویلی یا هر پنیر دیگه ای که تو خونه دارین این یه قاشق و دو قاشق خیلی خوشمزش می­کنه هر پنیری اصلا پنیر کلا برای این غذا فوق العادس .

پاستا ها رم بهش اضافه می­کنیم حالا یکم از آبش هم میاد اشکالی نداره خوشمزه ترش می­کنه چه جیلیز و ویلیزی می­کنه دوستمون من پاستا ها رو سریع اضافه بکنم که مزه ها به خورد هم بره مخلوطش که می­کنیم حالا زیرش رو یه خورده بیشتر می­کنم که آبش شروع کنه به تبخیر شدن یه بوی فوق العاده ای داره ک اصلا دیوانه کنندس پنیر اگر احساس کردین کمه دو تا قاشق یه کوچولو اضافه بکنید بهش قارچ هم اگر دوس داشتین بیش تر بهش بزنین من دیگه با کم ترین موادی که تو خونه دارم دارم درست می­کنم دیگه حالا بریم سراغ ادویه جذابش من بهش آویشن می­زنم یه قاشق چای خوری فلفل قرمز زرد چوبه زدم به جاش وای اشتباه شد فلفل قرمز این و فلفل سیاه حالا ترکیبش کنیم این عزیز دل رو این ماهیتبه خط خطی نمی­شه خیالتون راحت دیدین مامان ها چقدر حساس ان.

خب از اون جایی که من یه کوچولو پنیر مدادی موزارلا هم دارم می­خوام یدونه مداد قریبا بهش اضافه کنم و هم می­زنیم طعمش رو هم می­تونید بچشید مگر مثلا نمک کم داشت بهش یه ذره نمک بزنید شما این عزیز دل رو ببینید یعنی واقعا جذاب شده حالا می­تونیم درش رو هم بذاریم که این پنیر ها یه کوچولو آب بشن البته اگر دیدی خشک شده مثل این یه ذره از این آب پاستا اضافه بکنید هم خوشمزه ترش می­کنه هم نمی­ذاره خشک بشه درش رو بذارید تا پنیر ها آّب بشه این هم از غذای فلفور که سریع آماده شد بذارید بکشمش یعنی از بوش هرچی بهتون بگم کم گفتم این هم از پاستای جذابمون که یه کوچولو دیگه بهش آویشن میزنم.

طرز تهیه کیک ماکارونی
مواد لوازم کیک ماکارونی
ماکارونی لوله ای

برای مواد گوشتی
۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل سبز
۱ عدد فلفل قرمز
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
۲ ق غ روغن مایع
نمک
فلفل سیاه
جعفری ریز خرد شده

برای روش
پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه
برای مواد گوشتی داخل تابه ای پیاز نگینی خرد شده رو تفت می دیم و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کرده و تفت می دیم سپس فلفل های خرد شده، ادویه ها، جعفری و رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم و زیر اجاق رو خاموش می کنیم.
داخل قابلمه ای ماکارونی ها رو می جوشونیم و بعد از اینکه پخت داخل قالب کمربندی که توش کاغذ روغنی پهن شده به صورت عمودی آروم و با دقت می چینیم بعد روش پنیر چدار رنده شده رو می‌ریزیم سپس مواد گوشتی مون رو ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم در نهایت روش پنیر چدار رنده شده رو پاشیده و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که پنیر ذوب بشه می پزیم.

آموزش آشپزی در سایت رضیم




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
اجرای طرح ساماندهی مشاغل سیار در تهران

اجرای طرح ساماندهی مشاغل سیار در تهران

تهران رسانه | در طرح‌ ساماندهی چرخی ها ۹۹ نفر از نیروهای اجرایی معبربان، ۲۸دستگاه خودرو و ۳۱ نفر از نیروهای یگان عملیات راهور تهران حضور دارند.

جایگزینی تاکسی فرسوده با تاکسی برقی در تهران

جایگزینی تاکسی فرسوده با تاکسی برقی در تهران

تهران رسانه | مالکان تاکسی‌ های فرسوده فعال می‌توانند برای جایگزینی تاکسی‌ های فرسوده خود با تاکسی‌های برقی در تهران نام نویسی کنند.

تخلیه ماهانه ۵۰۰ تن لجن از کانال های تهران

تخلیه ماهانه ۵۰۰ تن لجن از کانال های تهران

تهران رسانه | هر ناحیه شهر تهران روزانه نزدیک به یک کامیون زباله از داخل کانال‌ها تخلیه می‌کند، که این میزان از نظر تناژ معادل ۵۰۰ تن زباله و لجن در ماه- معادل ۱۰۰ متر مکعب- در شهر تهران است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت