رباط کریم رسانه؛
کشف آثار تاریخی در رباط کریم
تهران رسانه | ۱۳۸ سکه متعلق به دوره اشکانی و یک پیسوز تاریخی مربوط به دوره تیموری در رباطکریم کشف و ضبط شد.
به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جنوب غرب استان تهران از کشف و ضبط ۱۳۸ سکه متعلق به دوره اشکانی و یک پیسوز تاریخی مربوط به دوره تیموری در رباطکریم خبر داد.
حمید کریمی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۳۸ سکه تاریخی متعلق به دوره اشکانی و یک عدد پیسوز مربوط به دوره تیموری در شهرستان رباطکریم کشف و ضبط شده است.
وی با قدردانی از تلاش نیروی انتظامی شهرستان رباطکریم و دستگاه قضایی در حفاظت از میراث تاریخی و هویت فرهنگی منطقه افزود: اشیای کشفشده برای انجام کارشناسی و طی مراحل قانونی و قضایی در اختیار مراجع مربوط قرار دارند.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جنوبغرب استان تهران ادامه داد: پس از تکمیل مراحل قضایی، این آثار تاریخی برای نگهداری و حفاظت به مجموعه میراث فرهنگی تحویل داده خواهند شد.
کریمی با تأکید بر اهمیت صیانت از آثار تاریخی، مقابله با قاچاق و حفاریهای غیرمجاز را از اقدامات ضروری برای حفاظت از میراث فرهنگی کشور دانست.
- شنبه 1405/08/16 20:39
- گروه خبری : فرهنگ
- کد خبر : 9509
- چاپ
- منبع : تهران رسانه
