شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

در مراسمی انجام شد؛

مدیرکل بنیاد شهید شهرستان های تهران معرفی شد

تهران رسانه | «عباسعلی رضایی» طی مراسمی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران معرفی شد.

مدیرکل بنیاد شهید شهرستان های تهران معرفی شد

به گزارش تهران رسانه ؛ طی مراسمی با حضور عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسئولین و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران ری «عباسعلی رضایی» به عنوان مدیرکل بنیاد شهید شهرستان‌های تهران معارفه و از خدمات «عبدالله مرتضوی» طی پنج سال مدیریت در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های این استان تقدیر شد.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران طی سخنانی در این مراسم خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران را توفیق الهی دانست و افزود: اولین وظیفه ما در بنیاد شهید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

عبدالرضا عباسپور با بیان اینکه در وقایع اخیر حساسیت کار بنیاد شهید بیشتر شده است، ادامه داد: باید هر چه بتوانیم شهدا را بیشتر به جامعه معرفی کنیم.

وی به مهاجرپذیر بودن شهرستان‌های استان تهران اشاره کرد و گفت: مسئولیت ما در این عرصه بیشتر است، چرا که هر سال با تعداد بیشتری از خانواده شهدا و ایثارگران مواجه هستیم و می‌بایست در این زمینه خدمات رسانی بهتری داشته باشیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت