آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

شمیرانات رسانه؛

آزادسازی ۲۸ هکتار از اراضی ملی در شمیرانات

تهران رسانه | ۲۸ هکتار از اراضی ملی شهرستان شمیرانات واقع در چهارباغ لواسانات از دست متصرفان خلع ید و آزادسازی شد.

آزادسازی ۲۸ هکتار از اراضی ملی در شمیرانات

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات اعلام کرد؛ ۲۸ هکتار از اراضی ملی این شهرستان واقع در چهارباغ لواسانات از دست متصرفان خلع ید و آزادسازی شد.

جمشید جویباری اظهار داشت؛ متصرفان به استناد سند سال ۱۳۲۰ در زمین مذکور ساخت و ساز و فروش انجام داده بودند، در حالی که با تصویب قانون ملی شدن اراضی اسناد پیشین از درجه اعتبار ساقط و اخیراً نقشه کاداستر این پلاک نیز اخذ شده است.

وی ادامه داد؛ پرونده بازگشت ۲۸ هکتار از اراضی ملی چهارباغ از سال ۱۳۸۵ مفتوح و به کارشناسی ۹ نفره رسید که در نهایت با پیگیری‌های صورت گرفته موفق به اخذ رای خلع ید شده‌ایم.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات خاطرنشان کرد؛ پیگیری برای اخذ رای تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز و اعاده به وضع سابق اراضی نیز ادامه دارد.

این مسئول از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف در عرصه‌های ملی به سرعت مراتب را از طریق سامانه ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

شمیرانات با ۱۲۸ هزار هکتار ۹ درصد مساحت استان تهران را تشکیل می دهد و از مساحت یاد شده ۱۱۵ هزار هکتار اراضی ملی است؛ همچنین ۲۵ هزار هکتار از ۷۰ هزار هکتار دشت لار تحت مدیریت منابع طبیعی شمیرانات قرار دارد که در مجموع زمین‌های ملی این شهرستان را به ۱۴۰ هزار هکتار می‌رساند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت