رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

حوادث رسانه؛

تصادف دو اتوبوس در حوالی فرودگاه امام

تهران رسانه | ساعت ۷ صبح امروز یک دستگاه سرویس شهرک صنعتی حسن آباد و یک دستگاه سرویس پرسنل فضای سبز شهر فرودگاهی با هم برخورد کرده که در این حادثه یک فوتی و ۱۱ نفر مصدوم بدحال داشتیم.

تصادف دو اتوبوس در حوالی فرودگاه امام

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ طوسی رئیس راهور فرودگاه امام خمینی (ره) در گفت و گویی تلویزیونی در این باره گفت: ساعت ۷ صبح امروز یک دستگاه سرویس شهرک صنعتی حسن آباد و یک دستگاه سرویس پرسنل فضای سبز شهر فرودگاهی با هم برخورد کرده که این حادثه یک فوتی و ۱۱ نفر مصدوم بدحال داشتیم.

وی ادامه داد: تصادف جلو به عقب بوده و علت این تصادف به دلیل خستگی و خواب آلودگی راننده سرویس حسن آباد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: صحنه ایمن سازی شده و اورژانس در صحنه حاضر هستند و اولویت برای ما خارج کردن مسافران از دو سرویس بود.

طبق اعلام جمعیت هلال احمر استان تهران، ساعت ۷:۳۵ امروز دو دستگاه اتوبوس در محدوده ترمینال فرودگاه بین المللی امام خمینی تصادف کردند.

۴ تیم عملیاتی از رباط کریم و شهر ری به محل حادثه اعزام شدند و تا این ساعت ۳۷ مصدوم توسط اورژانس و ۳ مصدوم توسط هلال‌احمر به مرکز درمانی انتقال داده شدند.

یکی از مسئولان امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرری در گفت و گو با ایرنا در این باره توضیح داد: صبح امروز ۲ اتوبوس قدیمی مدل ایران پیما در محور ساوه خروجی فرودگاه امام باهم برخورد می کنند.

وی ادامه داد: این تصادف ۴۹ مصدوم داشته که یک نفر فوت و ۴۸ نفر دیگر توسط اتوبوس آمبولانسی اورژانس و تیم واکنش سریع هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت