پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

پرند رسانه؛

انتقاد از نحوه آمارگیری جمعیت در شهر پرند

تهران رسانه | اخیراً به صورت پایلوت آمارگیری نفوس و مسکن در برخی شهرها با شیوه برخط آغاز شده که شهر پرند نیز یکی از این شهرها است،

انتقاد از نحوه آمارگیری جمعیت در شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس شورای اسلامی شهر پرند از نحوه آمارگیری و بازشماری جمعیت در این شهر انتقاد کرد.

حجت الاسلام محمد محمدنیا در خصوص مشکلات آمارگیری در پرند اظهار داشت: وقتی من نمی‌توانم وارد سایت آمار گیری در پرند شوم، از مردم عادی چه انتظاری می‌رود.

رئیس شورای اسلامی پرند افزود: اگر قرار است با این مکانیزم جمعیت سرشماری شود، راه‌های بهتری مثل محاسبه تعداد فیش‌های آب و برق برای به‌دست آمدن جمعیت حدودی پرند وجود داشت که دردسر کمتری داشت.

وی گفت: این در حالی است که توزیع برخی اعتبارات و حمایت‌ها از منابع دولتی بر اساس جمعیت صورت می‌گیرد و با در نظر گرفتن همین یک نکته قطعاً شهرهایی مانند پرند سال‌ها است که به خاطر روزآمد نبودن آمارهای جمعیتی ضرر می‌کنند.

بر اساس این گزارش، اخیراً به صورت پایلوت آمارگیری نفوس و مسکن در برخی شهرها با شیوه برخط آغاز شده که شهر پرند نیز یکی از این شهرها است، اما آنچه موجب تأسف همگان شده، بی توجهی به مسائل مهم و بسیار جدی است که باعث ایجاد اختلال در روند سرشماری و آمارگیری خواهد شد، به این ترتیب حتی بعد از صرف هزینه‌های فراوان باز هم این آمارها متناسب با واقعیت نبوده و باز هم شاهد زیان دیدن مردم بسیاری از شهرها همچون پرند در بهره مندی از امتیازات خواهیم بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت