پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

به دلیل آلودگی هوا؛

دورکاری کارمندان استان تهران در روز چهارشنبه

تهران رسانه | کارمندان استان تهران به دلیل آلودگی هوا چهارشنبه دورکار شدند.

دورکاری کارمندان استان تهران در روز چهارشنبه

به گزارش تهران رسانه ؛ کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران دورکاری کارمندان دستگاه‌های اجرایی استان در روز چهارشنبه ۱۴ دی ماه را تصویب و اعلام کرد: به رؤسای دستگاه‌های اجرایی توصیه می‌شود با درخواست دورکاری آن دسته از کارمندانی که فعالیت شأن قابلیت دورکاری دارد موافقت کنند.

این پیشنهاد از سوی اعضای کمیته شرایط اضطرار آلودگی هوا تهران طرح و به مراجع بالادستی ارائه شد.

پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران برای روز چهارشنبه افزایش غلظت و انباشت آلاینده‌ها در استان تهران است و لذا اعضا این کمیته با اجماع پیشنهاد دورکاری فعالیت آن دسته از کارمندان که امکان و قابلیت دور کاری دارند را به مراجع بالا دستی ارائه داد.

بر این اساس بنا به تشخیص رؤسای دستگاه‌ها و سازمان‌ها در استان تهران، برای روز چهارشنبه ۱۴ دی ماه زمینه دورکاری کارکنان دستگاه‌ها میسر است و توصیه می‌شود رؤسای دستگاه‌ها با درخواست دورکاری کارمندان موافقت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت