شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

یزدی مهر خبر داد؛

ادامه آلودگی هوا در پایتخت تا روز پنجشنبه

تهران رسانه | آلودگی هوا در پایتخت از امروز دوشنبه ۲۶ دی ماه آغاز و ماندگاری آن تا روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه ادامه خواهد داشت.

ادامه آلودگی هوا در پایتخت تا روز پنجشنبه

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از آغاز آلودگی هوا در پایتخت از امروز دوشنبه ۲۶ دی ماه و ماندگاری آن تا روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه خبر داد و گفت: هشدار نارنجی آلودگی هوا صادر شده است.

حامد یزدی مهر، ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از صدور هشدار نارنجی آغاز آلودگی هوا در استان تهران خبر داد و اظهار داشت: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی از امروز دوشنبه ۲۶ دی ماه تا ظهر روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه شاهد پایداری جو و آلودگی هوا خواهیم بود.

یزدی مهر بر ضرورت مدیریت منابع آلاینده مثل کارخانجات صنعتی و خودروهای دودزا در مواقع هشدار تاکید کرد و عنوان داشت: از شهروندان به خصوص سالمندان، کودکان و افراد دارای بیماری زمینه می‌خواهیم از تردد غیر ضروری در فضای باز خودداری کنند.

وی با اشاره به برودت هوا و بارش نزولات آسمانی و همچنین صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا در استان تهران گفت: مدیریت بحران در استان تهران به حالت آماده باش کامل در آمده است و توصیه مدیریت بحران در شرایط برف و یخبندان این است که شهروندان در صورت عدم ضرورت در جاده‌های کوهستانی حضور پیدا نکنند و در صورت نیاز به رانندگی در جاده، از صحت تجهیزات زمستانه و گرمایشی خودرو مطمئن و همچنین زنجیر چرخ را در جاده‌های برفی همراه داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با بیان اینکه برف و یخبندان حاصل یک پدیده اقلیمی است نه یک بلیه، افزود: اگر با این پدیده درست برخورد نشود و پیشگیری‌ها و پیش بینی‌های لازم به عمل نیاید و راهکارهای مناسب انجام داده نشود تبدیل به یک بلیه می‌شوند، لذا تاکید ویژه مدیریت بحران در زمان بارش برف همواره اطلاع رسانی مناسب به دستگاه‌های اجرایی، گسترش آموزش و توسعه دانش عمومی برای عموم مردم در نحوه مواجهه با بلایای جوی در فصل سرما، نظارت و رعایت کامل قوانین ترافیک، تجهیز به امکانات پیشرفته و مناسب برفروبی و بازگشایی محورها، انجام مانورها و آمادگی نیروی انسانی مداخله کننده و نظارت و ارزیابی فرآیندهای تعریف شده قانونی است.

وی همچنین به مدیریت مصرف انرژی در روزهای زمستان تاکید کرد و بیان داشت: این موضوع همواره باید مورد نظر باشد که اصطلاح «صرفه جویی در انرژی» لزوماً به معنای استفاده کمتر یا قطع مصرف انرژی نیست، بلکه هدف استفاده بهینه و جلوگیری از استفاده بیش از حد یا هدر دادن منابع انرژی است که تغییرات ساده رفتاری می‌تواند به آن کمک کند و در این زمینه فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌های عمومی از جمله شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین راهکار برای کوتاه‌مدت است و با آن می‌توان صرفه‌جویی بالایی را در بخش خانگی ایجاد کرد.

یزدی مهر به استفاده از لباس‌های گرم‌تر در داخل خانه و کاهش درجه وسایل گرمایشی که یکی از شیوه‌های مورد تاکید برای صرفه جویی در مصرف انرژی است اشاره کرد و عنوان داشت: پوشاندن درز پنجره‌ها نیز برای کاهش هدر رفت گرما توصیه می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت