آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

اصناف رسانه؛

فعاليت صنوف پايتخت پس از ساعت ۲۴ ممنوع است

تهران رسانه | ساعات کاري مجاز صنوف در پايتخت تا پايان امسال، ساعت ۲۴ بوده و فعاليت پس از اين ساعت ممنوع است.

فعاليت صنوف پايتخت پس از ساعت ۲۴ ممنوع است

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس اطلاعات تهران بزرگ بيان کرد: ساعات کاري مجاز صنوف در پايتخت تا پايان امسال، ساعت ۲۴ بوده و فعاليت پس از اين ساعت غيرمجاز است.

سرهنگ نادر مرادي، معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس اطلاعات تهران بزرگ درباره ساعت فعاليت صنوف در نيمه دوم سال گفت: ساعت کاري اصناف در نيمه دوم سال با با يک ساعت کاهش نسبت به نيمه اول سال، ساعت ۲۴ است و پس از آن صنوف اجازه فعاليت ندارد.

وي با بيان اينکه اين تصميم با هدف رفاه حال شهروندان و تامين امنيت صنوف اتخاذ شده است، گفت: شمار گشت هاي پليس در شب هاي زمستان افزايش پيدا کرده است و ماموران در صورت رويت تخلفات صنوف با آن برخورد خواهند کرد.

سرهنگ مرادي درباره اينکه آيا طلافروشي ها و صنوفي مانند صرافي ها و ... نيز مي توانند تا ساعت ۲۴ فعال باشند، گفت :برخي از اصناف از جمله طلافروشي ها و صرافي ها و ... ساعت کاري مشخصي دارند که به آنها اعلام شده است. ساعت ۲۴ براي صنوف عمومي تر مانند اغذيه فروشي ها، فروشگاه ها و ... است. صنوفي مانند آهنگري ها، صافکاري ها، نجاري ها و ... نيز بايد توجه داشته باشند که ساعات فعاليت شان نبايد مزاحم شهروندان شده و آسايش آنان را سلب کند. متاسفانه بيشترين ميزان شکايت نيز از اين صنوف به پليس اعلام شده و آنها هم بايد ساعت خاموشي را رعايت کنند.

معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس اطلاعات تهران بزرگ با بيان اينکه در مرحله اول به اين صنوف تذکر داده خواهد شد، گفـت: در صورت عدم توجه صنوف به تذکرات پليس، نسبت به پلمب و جلوگيري از فعاليت آنان با دستور قضايي اقدام خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت