آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

امیربهادر رحمتی اظهار کرد؛

بازار طلا همچنان پرنوسان اما کم فروغ در خرید و فروش

تهران رسانه | مردم در تکاپوی استقبال از نوروز هستد و سرمایه گذاری در بازار طلا فروکش کرده است.

بازار طلا همچنان پرنوسان اما کم فروغ در خرید و فروش

به گزارش تهران رسانه ؛ امیربهادر رحمتی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی گفت؛ این روزها همچنان نوسان در بازار وجود دارد با این تفاوت که نسبت به گذشته شاهد کاهش قیمت ها نیز هستیم.
برخلاف روند یکی دوماه اخیر که قیمت دلار، طلا وسکه همواره صعودی بود در مدت اخیر بالاخره قیمت ها نزولی شدند.
این امر عده ای را به خرید مشتاق تر و عده ای را نیز به انتظار نشاند.
وی در ادامه افرود؛ هرچند روند نزولی دوام چندانی نداشت و همچنان سیر صعودی بر بازار غالب است اما برای عده ای که قصد سرمایه گذاری دارند هربار پایین آمدن نرخ ها فرصت مناسبی برای خرید میباشد.
رحمتی در ادامه گفت؛ از آنجایی که مناسبت هایی مانند روز مادر را گذراندیم و مردم بیشتر در تکاپوی خرید های نوروزی خود هستند و نسبتا ثبات قیمتی بیشتری را در بازار شاهد هستیم لذا این روزها شاهد رکود بیشتری در بازار هستیم و خرید و فروش ها بسیار کاهش یافته است.
البته به نظر میرسد با توجه به پیش رو بودن اعیاد ماه رجب و ماه شعبان و نزدیکی به نوروز شاهد رونق بیشتری در بازار باشیم.
این فعال اقتصادی در ادامه افزود؛ نکته ای که مردم باید بیشتر راجع به آن اطلاع داشته باشند این است که چند سالی است که وجود چند نرخ در بازار و اصطلاحاتی در این حیطه باعث گمراهی مردم نشود.
در حال حاضر باز از ۳نوع معامله تبعیت میکند که عبارتند از:نرخ اتاق ها ،نرخ نقدی و نرخ فردایی.
نرخ اتاق و نرخ فردایی مخصوص کسبه بازار است و معمولا بین همکاران معامله میشود و ملاک مردم برای مباردت به معامله فقط نرخ نقدی میباشد.
پس مردم هنگامی که به سایت ها مراجعه میکنند بدانند که مبنا و ملاک معامله یشان نرخ نقدی میباشد.
وی در پایان اشاره ای به میانگین قیمت ها داشت که عبارتند از؛ هر عدد سکه تمام طرح جدید ۲۴میلیون تومان، طرح قدیم ۲۲.۷۰۰.۰۰۰تومان، نیم سکه ۱۴.۲۰۰.۰۰تومان و ربع سکه ۹.۲۰۰.۰۰۰تومان میباشد. لازم به ذکر است که نرخ های فوق مربوط به سکه های بانکی پلمپ شده به تاریخ ۱۳۸۶میباشد.ه
مچنین هرگرم طلای ۱۸عیار حدودا ۲.۰۸۵.۰۰۰تومان ،طلای ۲۰عیار ۲.۳۲۰.۰۰۰تومان،طلای ۲۱عیار۲.۴۳۰.۰۰۰تومان و طلای ۲۴عیار ۲.۷۸۰.۰۰۰تومان میباشد.
لازم به ذکر میباشد نرخ های فوق متعلق به طلای خام و ساخته نشده میباشد و هنگام خرید اجرت، سود و مالیات به آنها اضافه میشود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت