شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

شهریار رسانه؛

افتتاح ۱۱پروژه عمرانی در شهریار

تهران رسانه | ۱۱پروژه عمرانی و خدماتی همزمان با گرامیداشت ایام الله دهه فجر در شهریار افتتاح شد.

افتتاح ۱۱پروژه عمرانی در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ ظهر سه شنبه و با حضور محسن نایبی معاون انتظامی و امنیتی استاندار تهران، حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه شهریار، حجت‌الاسلام شائق امام جمعه شهر وحیدیه، امیر عباس شفیع زاده فرماندار شهریار و جمعی از معاونان و شهرداران و اعضای شورای اسلامی هفت شهر شهریار آئین کلنگ زنی پروژه‌های عمرانی این شهرستان برگزار شد.

معاون انتظامی و امنیتی استاندار تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر خدمات متنوع در حوزه‌های مختلف به مردم گفت: شرکت حمل و نقل ریلی غرب استان تهران به منظور تسهیل در اجرای پروژه مترو غرب استان تهران با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار عملیاتی خواهد شد.

محسن نایبی به افتتاح سالن ورزشی سقف کوتاه در صباشهر اشاره کرد و گفت: این سالن ورزشی برای بهره‌مندی ورزشکاران رشته‌های رزمی در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع و با اعتبار ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان ساخته شده است، تا بخشی از سرانه‌های ورزشی شهریار را ارتقا دهد.

وی با اشاره به افتتاح مدرسه ۱۵ کلاسه در فاز سوم شهر اندیشه افزود: این مدرسه در زمینی به مساحت دو هزار و ۵۰۰ مترمربع توسط تعاونی مسکن ناجا با اعتبار بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان ساخته شده است و شش مدرسه و یک مهد کودک تعهد بنیاد تعاون ناجا است که باید ساخته شود.

معاون امنیتی استاندار تهران در بازدید از کلانتری جعفریه بر ایجاد زیرساخت‌های امنیتی و انتظامی در شهرستان‌های استان تاکید کرد و گفت: مرکز جامع سلامت روستایی کردامیر و یوسف آباد در دو طبقه با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان ساخته و به بهره‌برداری رسید.

نایبی به افتتاح فرهنگسرای اصیل آباد با یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار اشاره کرد و افزود: پارک بزرگ ۲۲ بهمن شاهد شهر با ۶۳ میلیارد تومان اعتبار در دو هکتار به بهره برداری رسید که ۴۸ میلیارد تومان آن جهت تملک زمین اختصاص یافته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت