آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

گردشگری رسانه؛

آغاز به کار نمایشگاه گردشگری در تهران

تهران رسانه | نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی به صورت همزمان با حضور سفرای کشورهای دیگر و وزیر میراث فرهنگی در سالن ۴۰ محل دائمی نمایشگاه های تهران افتتاح شد.

آغاز به کار نمایشگاه گردشگری در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته و سی و ششمین نمیشگاه ملی صنایع دستی به صورت همزمان در ۱۶ سالن محل دائمی نمایشگاه‌های تهران با حضور وزیر میراث فرهنگی، دقایقی پیش افتتاح شد.

در این مراسم افتتاحیه که در ۱۶ سالن و در فضایی به مساحت ۶۷ هزار مترمربع برگزار شده است از امروز ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه میزبان صنعت گردشگری، نمایندگان سازمان‌های تخصصی بین المللی، سفارتخانه‌های کشورهای مقیم تهران، فعالان و تولید کنندگان و صادر کنندگان صنایع دستی است.

در حاشیه این برنامه ۱۴ میزگرد تخصصی، ۱۹ دوره آموزشی تخصصی، ۱۹ نشست تشریک مساعی برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در سالن ۴۰ این مجموعه برگزار شد و در آن عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی از بخش‌های سالن دیدن کرد. در ادامه ضرغامی در جمع خبرنگاران پاسخگوی سوالات آنها خواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت