شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

پنج شنبه 1405/07/30

پلیس رسانه؛

دستگیری کلاهبردار میلیاردی در قرچک

تهران رسانه | کلاهبردار میلیاردی که با قولنامه صوری زمین و منزل مسکونی در قرچک و پیشوا فروخته بود دستگیر شد.

دستگیری کلاهبردار میلیاردی در قرچک

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی شرق تهران از دستگیری کلاهبرداری که با قولنامه صوری زمین و منزل مسکونی در قرچک و پیشوا فروخته بود، خبر داد و گفت: این متهم به۳هزار میلیارد ریال بزه اعتراف کرده است.

سردار کیومرث عزیزی از شکایت چندین نفر مبنی بر خرید چندین قطعه زمین و چندین باب منزل مسکونی در پیشوا و قرچک از طریق قولنامه‌های صوری از یک شخص خبر داد و افزود: بر همین اساس رسیدگی به پرونده در دستور کار عوامل انتظامی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران از تحقیقات پلیسی توسط مأموران اداره عملیات پلیس اطلاعات و امنیت قرچک در این پرونده خبر داد و گفت: در پی تحقیقات صحت اظهارات شاکی‌ها مشخص شد و در پی آن متهم نیز شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی با انجام عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

وی گفت: متهم در تحقیقات صورت گرفته به بزه ارتکابی خود به مبلغ سه هزار میلیارد ریال اعتراف کرد و تاکنون توسط ۵۰ نفر از شکات نیز شناسایی شده است.

عزیزی از ارسال پرونده تکمیلی به همراه متهم به مراجع قضائی خبر داد و گفت: متهم روانه زندان شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت