نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

مسکن رسانه؛

افتتاح بخشی از پروژه های نهضت ملی مسکن استان تهران

تهران رسانه | بخشی از پروژه‌ نهضت ملی مسکن در استان تهران در صورتی که آورده متقاضیان به موقع تزریق و زیرساخت‌های خدماتی تامین شود، خرداد سال آینده افتتاح می‌شود.

افتتاح بخشی از پروژه های نهضت ملی مسکن استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: بخشی از پروژه‌ نهضت ملی مسکن در این استان در صورتی که آورده متقاضیان به موقع تزریق و زیرساخت‌های خدماتی تامین شود، خرداد سال آینده افتتاح می‌شود.

«خلیل محبت خواه» با بیان اینکه بیش از هفت‌هزار و ۸۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در تهران به مرحله اجرا رسیده است، افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ واحد غالبا در مراحل پیشرفت بالای ۷۰ درصد قرار دارد که در صورتی که زیرساخت‌های خدماتی، تسهیلات و آورده متقاضیان به موقع تزریق شود، در خردادماه ۱۴۰۲ شاهد افتتاحیه‌هایی در این زمینه خواهیم بود.

وی اضافه‌کرد: تعداد ۲ هزار و ۳۴۲ واحد نهضت ملی مسکن توسط اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در شهرستان‌های پاکدشت، اسلامشهر، رباط کریم و شهریار با پیشرفت فیزیکی بین ۵۰ تا ۷۰ درصد در حال اجرا بوده و به‌تازگی عملیات آماده‌سازی و اجرای پنج‌هزار و ۵۰۰ واحد دیگر نیز در این شهرها آغاز شده است.

محبت خواه با بیان اینکه در شهرستان پاکدشت ۶۳۰ واحد نهضت ملی مسکن به میانگین پیشرفت ۷۰ درصد رسیده است، تصریح کرد: در اسلامشهر پروژه ۸۰۰ واحدی بین ۵۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گفته وی، پروژه ۴۰۸ واحدی رباط کریم تقریبا به همین میزان یعنی از ۷۰ درصد پیشرفت برخوردار بوده و در شهریار نیز ۵۰۴ واحد را اجرا کرده که به طور میانگین ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران تاکید کرد: عمده متقاضیان تاکنون تا ۲۰۰ میلیون تومان آورده واریز کرده‌اند که پیامک بعدی واریز ۴۰ میلیون تومان دیگر را برای آنان ارسال کرده‌ایم.

محبت‌خواه درباره چالش های اجرای طرح های مسکونی، گفت: درخواست افزایش تسهیلات از ۳۰۰ به ۴۵۰ میلیون را داریم که انتظار می رود شورای پول و اعتبار با آن موافقت کند، زیرا متقاضیان شهرهای تابعه استان تهران اغلب کسانی هستند که در شهر تهران کار می‌کنند یا ساکن آن هستند؛ بنابراین انتظار داریم به همان میزان تسهیلاتی که در پرند و پردیس پرداخت می‌شود به متقاضیان شهرهای دیگر استان نیز پرداخت شود.

وی خاطرنشان‌کرد: به‌تازگی دستگاه‌های مربوطه به تامین این زیرساخت ها ورود کرده‌اند و درخواست ما این است که سرعت بیشتری به این فرآیند بدهند. اگر تسهیلات، آورده و زیرساخت های خدماتی فراهم شود اغلب پروژه‌ها در سال آینده به مراحل نهایی می‌رسد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت