انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

مالکی خبر داد؛

گام سوم مدیریت صف در مراکز معاینه فنی شهر تهران

تهران رسانه | پذیرش خودروها در مرکز معاینه فنی سراج و دو واحد سیار نوبنیاد و گیلان تنها با تعیین وقت قبلی از طریق نوبت گیری اینترنتی انجام می شود.

گام سوم مدیریت صف در مراکز معاینه فنی شهر تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از اینترنتی شدن مرکز معاینه فنی سراج و دو واحد سیار نوبنیاد و گیلان خبر داد.
شادی مالکی مدیر عامل ستاد معاینه فنی در توضیح این خبر گفت: از روز چهارشنبه 17 اسفند ماه پذیرش خودروها در مرکز معاینه فنی سراج و دو واحد سیار نوبنیاد و گیلان نیز تنها با تعیین وقت قبلی از طریق نوبت گیری اینترنتی انجام می شود. در گام نخست اینترنتی شدن مراکز با هدف مدیریت صف، از ابتدای اسفند ماه دو مرکز بیهقی و شهید آبشناسان صرفا اینترنتی و در گام بعدی در دهم اسفند ماه دو مرکز نیایش و دماوند به این طرح اضافه شد. خوشبختانه با اینترنتی شدن این 5 مرکز و 2 واحد سیارصف در مراکز معاینه فنی شهر تهران کاملا مدیریت شده و میزان معطلی شهروندان در مراکز کمتر از نیم ساعت گردیده است و دیگر شاهد هیچگونه صفی در مراکز پرازدحام نیستیم. گفتنی است با توجه به آغاز این طرح و امکان عدم اطلاع تعدادی از مراجعین ، تمهیداتی برای خودروهایی که به صورتی حضوری مراجعه می نمایند نیز لحاظ گردیده است. در این مراکز ایستگاه هایی جهت انجام نوبت گیری اینترنتی لحاظ گردیده که این خودروها با مراجعه به این ایستگاه ها می توانند با همکاری کارکنان مرکز نسبت به اخذ نوبت گیری اینترنتی اقدام نمایند.
مالکی در خصوص دستاوردهای اجرای طرح پذیرش صرفا اینترنتی علاوه بر مدیریت صف و پایان های صف های انتظار در مراکز معاینه فنی افزود:پس از اجرای طرح علاوه بر افزایش ۱۰ درصدی مراجعات به مراکز مذکور ، استقبال و مراجعه به مراکز جنوبی نیز افزایش ۱۲ درصدی داشت و مدیریت توزیع مراجعین به خوبی صورت گرفت.البته به این نکته بایستی اشاره شود که بجز پنج مرکز و دو واحد سیار صدر الاشاره که از ایستگاه های پر ازدحام به ویژه در ماه های پایانی سال هستند در بقیه مراکز معاینه فنی که در تمام ایام سال معمولا خلوت هستند مراجعه بصورت حضوری و یا نوبت گیری اینترنتی امکان پذیر است.
وی در ادمه در خصوص نحوه فعالیت مراکز در روز ولادت با سعادت حضرت مهدی(عج) تصریح کرد: با توجه به روزهای پایانی سال و افزایش مراجعات به مراکز معاینه فنی و همچنین جهت تسهیل در ارائه خدمات، کلیه مراکز معاینه فنی خودروهای سبک در روز چهارشنبه 17 اسفند ماه از ساعت 8 الی۱۴ فعال و آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند. ضمنا علاوه بر فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران، در این روز فرخنده به رسم تکریم از اسماء متبرک حضرت مهدی(عج) به سه نفر از آقایان مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی شهر تهران با نام مهدی به قید قرعه کشی امتیاز سه مرتبه معاینه فنی رایگان(مراجعه نخست) اهداء خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت