رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

پرند رسانه؛

اجرای ۶ هکتار جنگل کاری در شهر پرند

تهران رسانه | از سال گذشته تا کنون ۶ هکتار جنگل‌کاری در شهر پرند اجرا شده و برای آینده نزدیک نیز سه بوستان به مساحت سه هکتار پیش بینی شده‌است.

اجرای ۶ هکتار جنگل کاری در شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار رباط کریم گفت: از سال گذشته تا کنون ۶ هکتار جنگل‌کاری در شهر پرند اجرا شده و برای آینده نزدیک نیز سه بوستان به مساحت سه هکتار پیش بینی شده‌است.

امید احمدی روز سه شنبه در آئین کاشت نهال به مناسبت هفته درختکاری که به همراه کودکان اوتیسمی بابیان اینکه ایجاد و توسعه فضای سبز در شهرپرند یکی از مطالبات مهم شهروندان است، اظهار داشت: در همین راستا شرکت عمران پرند ۴۰ هکتار فضای سبز در شهر پرند اجرا کرده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: طبیعت میراثی گرانبها است که به همه انسانها تعلق دارد، توسعه و نگهداشت آن بسیار مهم است و باید به آن توجه ویژه ای شود.

وی افزود:با نگاه خوب شرکت عمران و شهرداریهای شهرستان و کمک متولیان امر انصافاً اقدامات خوبی انجام شده و در جهت تداوم آن از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

احمدی ادامه داد: فضای سبز و طبیعت مهمترین موولفه و ابزار زیبایی هر شهر و بقای بشری است، کاشت نهال و ایجاد فضای سبز باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و همه آحاد جامعه نسبت به حفظ فضای سبز و منابع طبیعی احساس مسئولیت داشته باشیم.

این مسئول یادآور شد: ما با این حرکت فرهنگی خواستیم به جامعه بگوییم که فرزندان اوتیسمی بی آزارند و اینگونه برنامه های فرهنگی می تواند شناخت جامعه را از این کودکان افزایش داده و نگاه مثبت مردم را برانگیزد.

وی گفت: نقش انجمن های مردم نهاد و گروه‌های حامی محیط زیست در تحقق و گسترش فضای سبز و ترویج فرهنگ درختکاری بسیار مهم است تا بتوانیم فضای سبز شهرمان را افزایش دهیم و اهمیت به درخت و درختکاری را در بطن جامعه نهادینه کنیم.

در یک اقدام فرهنگی کودکان مبتلا به اوتیسم به همراه فرماندار رباط کریم به کاشت نهال و آبیاری آن پرداختند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت