رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

زاکانی اظهار نمود؛

فعالیت ۱۴۸ ایستگاه مترو در تهران

تهران رسانه | تاکنون ۲۵۷ کیلومتر مترو با ۱۴۸ ایستگاه در شهر تهران داریم که در آینده نزدیک باید این رقم به ۴۹۱ کیلومتر و ۳۳۰ ایستگاه برسد.

فعالیت ۱۴۸ ایستگاه مترو در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار تهران با بیان اینکه امروز ۱۱ کیلومتر خط مترو افتتاح می‌شود، گفت: در مجموع تاکنون ۲۵۷ کیلومتر مترو با ۱۴۸ ایستگاه در شهر تهران داریم که در آینده نزدیک باید این رقم به ۴۹۱ کیلومتر و ۳۳۰ ایستگاه برسد.

صبح روز -شنبه۲۷ اسفندماه ۱۴۰۱- با حضور رئیس جمهور و شهردار تهران ۵ ایستگاه جدید مترو در خطوط ۶ و ۷ به طول ۱۱ کیلومتر افتتاح شد؛ زاکانی در ابتدا این مراسم با تشکر از همراهی های دولت سیزدهم گفت: رییس جمهوری همیشه مدافع مدیریت شهری بوده‌اند و در ماه‌های اخیر کمک‌های دولت ایشان به شهرداری‌ها بی‌نظیر بوده است.

مشخصات ۵ ایستگاه جدید متروی تهران که با حضور رئیس جمهور افتتاح شد
شهردار تهران در ادامه پیرامون افتتاح‌های امروز افزود: در سه بخش ۵ ایستگاه به طول ۱۱ کیلومتر افتتاح شده است؛ بخش نخست مربوط به ایستگاه شهید دادمان در خط ۷ مترو می‌شود، بخش دوم که بزرگترین افتتاح ماست و در آن چهار ایستگاه کارگر، لاله، ولیعصر(عج) و هفت تیر در خط ۶ مترو تهران به طول ۹ و نیم کیلومتر افتتاح خواهد شد که با این افتتاح‌ها خط ۶ مترو به دو خط یک و سه متصل خواهد شد.

زاکانی گفت: پیش از این بخش جنوبی خط ۶ با ایستگاه‌هایی چون دولت آباد و امام حسین(ع) روزانه ۲۵ هزار مسافر و بخش شمالی آن روزانه ۵ هزار مسافر را جابجا می‌کرد. در مجموع این رقم شامل دو درصد از کل مسافران مترو می‌شد. بنابراین خط ۶ برای ما مطلوبیت نداشت.

شهردار تهران پیرامون بخش سوم افتتاحیه‌های امروز نیز گفت: در این بخش با راه اندازی ورودی سوم ایستگاه مدافعان سلامت شرایط دسترسی مردم به بیمارستان مهدی(عج) به عنوان بزرگترین کلان بیمارستان ایران تسهیل می‌شود.

زاکانی در ادامه تاکید کرد: در مجموع امروز ۲۵۷ کیلومتر مترو با ۱۴۸ ایستگاه در شهر تهران داریم و در آینده نزدیک باید این رقم به ۴۹۱ کیلومتر و ۳۳۰ ایستگاه برسد. در برنامه‌ای ۷ ساله بنا داریم پرونده مترو تهران را ببندیم و شرایط را برای جابجایی ۱۰ میلیون مسافر در روز فراهم کنیم.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون کمک‌های دولت سیزدهم به توسعه حمل و نقل عمومی پایتخت نیز گفت: از سال ۹۵ دولت موظف بود ۶۳۰ واگن با فاینانس ۱۵ درصد را در اختیار شهرداری قرار دهد اما در دولت‌های قبلی این مساله به سرانجام نرسید و پس از ۶ سال دولت سیزدهم این وعده بر زمین مانده را محقق کرد.

زاکانی افزود: علاوه بر این با تصمیم دولت ۷۷ میلیون یورو نیز برای تولید واگن‌های ملی اختصاص یافته است .

او گفت: در بهار سال آینده عملیات احداث خط ۱۰ مترو اجرایی خواهد شد. همچنین قراردادهای لازم برای ساخت خط ۹ مترو نیز منعقد می‌شود. بنا داریم قطر فضای کار تی.بی.ام خطوط جدید مترو تهران را به عدد ۱۵.۸ متر افزایش دهیم تا با این کار در این خطوط علاوه بر مترو؛ خطوط اتوبوس و حمل و نقل زیر زمینی پاک نیز داشته باشیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت