طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

محله رسانه؛

محله وحیدیه تهران صاحب بوستان می شود

تهران رسانه | شهردار منطقه ۸ تهران از حل مشکل حقوقی چندساله و احداث بوستان مرمر در محله کم‌برخوردار وحیدیه خبر داد.

محله وحیدیه تهران صاحب بوستان می شود

به گزارش تهران رسانه ؛ فاطمه تنهایی شهردار منطقه ۸ با اشاره به اینکه منطقه ۸ در سال گذشته بودجه ۳۷۲ میلیاردی را در بخش هزینه‌ای و تملک دارایی سرمایه داشته است؛ افزود: از این مبلغ حدود ۳۵۳ میلیارد تومان تعهد و ۳۲۴ میلیارد تومان به هزینه قطعی رسید و خوشبختانه منطقه ۸ تهران با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی، رتبه پنجم را در بین مناطق ۲۲ گانه کسب کرد.

وی با اعلام خبر رفع مشکل حقوقی چندساله و احداث بوستان مرمر در خیابان بخت‌آزاد (ارباب مهدی سابق) از احداث بوستان مرمر در محله کم‌برخوردار وحیدیه در سال جدید افزود: بیشتر پروژه‌های منطقه ۸ در بخش غربی و در محلات کم‌برخوردار تعریف شده است و پروژه بوستان مرمر یکی از این پروژه‌ها است که به دلایل حقوقی در چند سال گذشته متوقف شده بود که با تلاش همکارانم در اداره حقوقی و تملک دو سهم باقی مانده از این ملک، در سال جاری کار تخریب و احداث بوستان مرمر در خیابان بخت آزاد (ارباب مهدی) آغاز می‌شود.

تنهایی از ۹۲ درصدی پیشرفت ریالی و کسب رتبه سوم در سال ۱۴۰۱ در بین مناطق ۲۲ گانه خبر داد دو گفت: هم‌اکنون منطقه ۸ در بخش اسناد هزینه‌ای نیز در جایگاه دوم قرار گرفته است.

تنهایی همچنین بعد از ارائه گزارش پروژه‌های سال گذشته و آرای ماده ۱۰۰ به وضعیت صدور پروانه‌های ساخت وساز و نسبت صدور آن در بافت فرسوده اشاره کرد و خبر از برنامه ریزی پروژه‌های سال ۱۴۰۲ داد و گفت: در سال جدید با ابلاغ ۴۱۶ میلیارد تومان اعتبار، ۷۳ پروژه توسعه محله‌ای در این منطقه اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: از مجموع پروژه‌های احداثی (غیر مستمر) و توسعه محله‌ای (مستمر) سال ۱۴۰۲ در منطقه ۸ تهران، بهسازی باغ موزه مینیاتور، باغ راه کودک بوستان فدک، نیروگاه خورشیدی، احداث موزه سه شهید و سرای ایثار، مدرسه اوتیسم، شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی خیابان اثنی عشری، کف سازی مسیل‌های باقری و باختر، انبار مرکزی منطقه ۸ و جمع آوری انهار و روکش آسفالت، تعدادی از پروژه‌ها در منطقه ۸ تهران است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت