آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

پرند رسانه؛

۱۷ نفر در باند هرمی پرند دستگیر شدند

تهران رسانه | طی تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که ۱۷ نفر مرد با ایجاد یک هرم تحت عنوان شرکت به‌بهانه کاریابی در شرکت‌های معتبر دولتی، جوانان را اغفال و جذب کرده‌اند.

۱۷ نفر در باند هرمی پرند دستگیر شدند

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی رباط‌کریم از انهدام باند هرمی در پرند خبر داد و گفت: ۱۷ نفر در این عملیات دستگیر شده اند.

سرهنگ علی زنگنه بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران از دستگیری باند هرمی در پرند خبر داد.

زنگنه در تشریح جزئیات این عملیات گفت: طی تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که ۱۷ نفر مرد با ایجاد یک هرم تحت عنوان شرکت به‌بهانه کاریابی در شرکت‌های معتبر دولتی، جوانان را اغفال و جذب کرده‌اند.

فرمانده انتظامی رباط‌کریم: با بیان اینکه پس از شفافیت موضوع و بررسی‌های تخصصی مخفیگاه متهمان در یک آپارتمان مسکونی واقع در شهر پرند شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه موفق به دستگیری شدیم.

وی افزود: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی و با اعتراف در بازجویی‌ها به جرم خود مبنی بر کلاه‌برداری از شهروندان با شگرد تشکیل باند هرمی و شناسایی سایر شکات دیگر در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت