احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

پلیس رسانه؛

فعال شدن نگهبان محله در شهرستان های استان تهران

تهران رسانه | فعال کردن نگهبان محله در کاهش سرقت، جرم و جنایت تأثیر بسزایی دارد.

فعال شدن نگهبان محله در شهرستان های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر لزوم فعال شدن نگهبان محله در شهرستان ها، گفت: فعال کردن نگهبان محله در کاهش سرقت، جرم و جنایت تأثیر بسزایی دارد.

سردار قاسم رضایی پیش از ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران که با حضور مسئولان برگزار شد با اشاره به اینکه دیار ۱۵ خرداد در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش بسیار مهم و مؤثری داشته است اظهار داشت: مردم دیار ۱۵ خرداد الگوی مناسب برای کشور هستند.

رضایی با اشاره به اینکه در شرق استان تهران حدود دو و نیم میلیون نفر جمعیت سکونت دارند افزود: مشکل فراجا در شرق استان تهران وجود سلاح‌های غیر مجاز است و باید هر چه سریع‌تر این سلاح‌ها جمع آوری شود، یا ساماندهی شود یا به فراجا تحویل داده شود و از مردم می‌خواهیم در این مسیر پلیس را همراهی کنند.

وی با بیان اینکه در کنار مردم شریف کشور بیش از ۵۰۰ هزار نفر اتباع نیز در شرق استان تهران به عنوان مهمان سکونت دارند گفت: این عزیزان باید از قوانین کشور تبعیت کنند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه باید نگهبانان محله در شهرستان‌ها فعال شوند بیان داشت: فعال کردن نگهبان محله در کاهش سرقت، جرم و جنایت تأثیر بسزایی دارد و از فرماندار و فرماندهان نظامی و فراجا می‌خواهیم این موضوع را در دستور کار قرار دهید تا نگهبان محله در شهرستان‌ها قوت بگیرد.

رضایی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌ها فراجا در این منطقه سرقت است عنوان داشت: اقدامات خوبی در کاهش سرقت صورت گرفته و نیازمند برنامه‌ریزی بهتر برای به حداقل رساند سرقت‌ها هستیم.

وی در پایان گفت: سردار دلاور القاصی مهر از نیروها جوان و انقلابی هست، در حوزه کاری نیز کارنامه درخشانی دارد و موفقیت‌های زیادی در حوزه کاری در استان ایلام داشته و پله‌های ترقی را به خوبی طی کرده که امیدواریم در شرق استان تهران نیز موفق باشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت