نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

پلیس رسانه؛

افتتاح مرکز چند زبانه فوریت های ١١٠ در تهران

تهران رسانه | مرکز جدید و چند زبانه فوریت‌های پلیسی ١١٠ در تهران افتتاح شد.

افتتاح مرکز چند زبانه فوریت های ١١٠ در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده فراجا از افتتاح مرکز جدید و چند زبانه فوریت‌های ١١٠ در تهران خبرداد.

سردار احمدرضا رادان در حاشیه مراسم توسعه و افتتاح مرکز پاسخگویی ۱۱۰ در تهران گفت: امروز یکی از بزرگترین مراکز پاسخگویی انتظامی در کشور افتتاح شد. از زمان افتتاح سامانه ١١٠ نیاز به توسعه ایجاد شد.

وی با بیان اینکه در سال ١۴٠١ حدود ۵۴ میلیون تماس با ١١٠ در کشور برقرار شد، گفت: از این تعداد ٢٢ میلیون تماس منجر به عملیات داشتیم. تهران بزرگ نیز ١۴ میلیون از ۵۴ میلیون تماس را به خود اختصاص داده و ۵ میلیون و ٨٠٠ هزار تماس نیز در تهران بزرگ منجر به عملیات شده است که بیشترین تعداد را در کشور به خود اختصاص داده است.

رادان با قدردانی از زحمات سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی سابق تهران بزرگ و سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: این مرکز قابلیت چند زبانه را داراست و اپراتورها می‌توانند با زبان‌های انکلیسی، عربی و اسپانیایی نیز به تماس‌گیرندگان پاسخ دهند.

به گفته رادان، ٣۶٠ نفر در سه شیفت کاری خدمات را انجام می‌دهند. همچنین مرکزی برای تجزیه و تحلیل داده‌ها ایجاد شده است.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا، درباره تجمیع شماره‌ها و ارتباط اورژانس، هلال احمر و ... با پلیس گفت: با هلال احمر و اورژانس و آتش‌نشانی هماهنگ است؛ ما به آنها موارد را اطلاع می‌دهیم و آنها هم در مواردی به ما منتقل می‌کنند. البته به دنبال طراحی سامانه واحد و یکپارچه هستیم.

در این مراسم، رییس پلیس پایتخت، استاندار تهران، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران و ... نیز حضور داشتند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت