نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

فیروزکوه رسانه؛

دستگیری اعضای باند آدم ربایی در فیروزکوه

تهران رسانه | در پی شکایت شخصی مبنی بر ربوده شدن فرزند ۲۰ ساله خود در یکی از روستاهای شهرستان فیروزکوه، شناسایی و دستگیری آدم‌ربایان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

دستگیری اعضای باند آدم ربایی در فیروزکوه

به گزارش تهران رسانه ؛ دادستان فیروزکوه از دستگیری اعضای باند آدم‌ربایی در این شهرستان خبر داد.

توحید مظفری بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از دستگیری اعضای باند آدم‌ربایی در فیروزکوه خبر داد.

مظفری در تشریح جزئیات این حادثه گفت: در پی شکایت شخصی مبنی بر ربوده شدن فرزند ۲۰ ساله خود در یکی از روستاهای شهرستان فیروزکوه، شناسایی و دستگیری آدم‌ربایان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: پس از صدور دستورات مقتضی، مأموران اداره آگاهی فیروزکوه پس از بررسی و بکارگیری اقدامات فنی پلیسی، منابع و مخبرین محل اخفای متهمان را شناسایی و پس از عملیات ضربتی و غافلگیرانه موفق به دستگیری آن‌ها شدند.

دادستان فیروزکوه بیان داشت: فرد ربوده شده در کمال صحت و سلامت به خانواده خود تحویل داده شد.

مظفری گفت: آدم‌ربایان با فیلم‌برداری از فرد ربوده شده و ارسال آن به خانواده وی اعلام کردند که فرزند آنها در یکی از کشورهای همسایه بوده و فقط در قبال ۱۵ میلیارد ریال آن را آزاد می‌‎کنند.

دادستان فیروزکوه عنوان داشت متهمان پس از اعتراف به دو آدم‌ربایی به مراجع قضائی تحویل و پرونده جهت تکمیل تحقیقات و علت انگیزه آدم ربایان و احتمال کشف آدم ربایی‌های دیگر به شعبه اول بازپرسی دادسرای شهرستان فیروزکوه ارجاع شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت