آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

پلیس رسانه؛

جیب بر زائران حرم عبدالعظیم(ع) دستگیر شد

تهران رسانه | یک مرد جوان که اقدام به سرقت جیب بری از زائرین حرم حضرت عبدالعظیم حسینی(ع) می کرد دستگیر شد.

جیب بر زائران حرم عبدالعظیم(ع) دستگیر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یک مرد جوان که اقدام به سرقت جیب بری از زائرین حرم حضرت عبدالعظیم حسینی(ع) می کرد، خبر داد.

سرهنگ محمد قاسم طرهانی فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: در پی وقوع سرقت جیب‌بری در هفته‌های اخیر در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) رسیدگی به موضوع و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع کارآگاهان پلیس آگاهی سریعاً وارد عمل شده و با اقدامات پلیسی، پایش دوربین‌های مدار بسته و استفاده از بانک اطلاعاتی مجرمان هویت سوژه مورد نظر شناسایی کردند.

این مقام انتظامی گفت: عوامل مبارزه با سرقت جیب‌بری آن پلیس با گشت زنی‌های محسوس و نامحسوس در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) روز گذشته سوژه مورد نظر را با همان مشخصات در حال زاغ زنی زائران مشاهده کردند.

سرهنگ طرهانی گفت: مأموران سریعاً نسبت به دستگیری وی اقدام نموده و در یک عملیات پلیسی متهم را دستگیر که در بازرسی اولیه از وی تعدادی مدارک هویتی از وی کشف که به همراه متهم به مقر پلیس انتقال داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری ادامه داد: متهم ۲۹ ساله در تحقیقات اولیه ضمن اقرار به بزه ارتکابی و ۷ فقره سرقت مشابه معترف شد.

سرهنگ طرهانی در پایان خاطر نشان کرد: پرونده قضائی برای متهم تشکیل و به همراه پرونده تحویل مراجع قضائی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت