نشست اعضای خانه احزاب استان تهران

برگزاری «میدان یار» در ۱۵ شهرستان استان تهران

انسداد ۱۰۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان تهران

نظارت ۴ برابری بر بازار استان تهران

چهارشنبه 1405/07/08

آزای زندانی؛

آزادی ۱۰ زندانی محکوم مالی در استان تهران

تهران رسانه | ۱۰ نفر زندانی جرایم غیرعمد محکوم مالی با همت کارکنان مجتمع شورای حل اختلاف استان تهران و ایجاد سازش از نعمت آزادی برخوردار شدند.

آزادی ۱۰ زندانی محکوم مالی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ براساس اعلام سرپرست مجتمع خبرنگار شهید محمود صارمی شورای حل اختلاف بخش فشافویه ۱۰ نفر زندانی محکوم مالی با مبالغ بدهی متفاوت با تلاش‌های بسیار کارکنان شورای حل اختلاف استان تهران و کمک خیران از نعمت آزادی برخوردار شدند شدند.

این ۱۰ نفر زندانی محکوم مالی با تلاش‌ها و مذاکرات بسیار اعضای شورای حل اختلاف، با شاکیان برای جلب رضایت و گذشت آنان از بخشی از طلب خود، اهدا وتامین مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال توسط خیران و خانواده‌های زندانیان پرونده محکومان با سازش مختومه شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
صدای ناشنوایان تهران شنیده شود

صدای ناشنوایان تهران شنیده شود

تهران رسانه | رئیس کمیته اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر تهران خواستار تغییر رویکرد مدیریت شهری از برنامه‌های مناسبتی به سیاست‌گذاری‌های پایدار و مبتنی بر شواهد برای دو گروه سالمندان و ناشنوایان شد.

لزوم صیانت از بناهای تاریخی تهران

لزوم صیانت از بناهای تاریخی تهران

تهران رسانه | میراث فرهنگی مکلف است آثار و بناهای واجد ارزش در تهران را شناسایی و به نهادهای ذیربط اعلام کند.

تسهیلات خرید اسکوتر و دوچرخه برقی در تهران

تسهیلات خرید اسکوتر و دوچرخه برقی در تهران

تهران رسانه | اعداد و ارقامی برای حمایت از خرید و استفاده از وسایل حمل‌ونقل پاک از جمله اسکوتر برقی در تهران پیش‌بینی شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت