آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

پلیس رسانه؛

دیدار مدیران شبکه پنج با مسئولین پلیس تهران

تهران رسانه | تعدادی از مدیران شبکه پنج سیما با تعدادی از مسئولان و فرماندهان انتظامی تهران بزرگ دیدار کردند.

دیدار مدیران شبکه پنج با مسئولین پلیس تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ در نشست صمیمانه جمعی از مدیران و برنامه‌سازان شبکه پنج سیما با فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی تهران بزرگ (فاتب) که عصر روز چهارشنبه ۱۰ خرداد برگزار شد، بر ضرورت برنامه‌سازی با پشتوانه پژوهشی، علمی و اطلاعات روز جامعه تاکید شد.

سعید اشناب مدیر شبکه تهران سیما ضمن قدردانی از خدمات و زحمات مجموعه نیروی انتظامی کشور و به ویژه تهران بزرگ گفت: فعالیت‌های پژوهشی نیروی انتظامی می‌تواند به افزایش کیفیت تولیدات مرتبط رسانه و به فرهنگ‌سازی موثر منجر شود. ضمن اینکه همکاری و تعامل نیروی انتظامی و شبکه پنج سیما در زمینه آسیب‌های اجتماعی اجتناب ناپذیر است.

مدیر شبکه پنج سیما گفت: اولویت ما تولید محتوای آموزشی و فرهنگ‌ساز با تکیه بر پژوهش است و در این مسیر دست نیروی انتظامی را نیز به گرمی می‌فشاریم.

وی یادآور شد: در افزایش نرخ بنزین در سال ۹۸ فقدان پیوست رسانه‌ای باعث شد علاوه بر خسارت جانی و مالی، عمده فشار بر گرده نیروی انتظامی وارد شود.

مدیر شبکه تهران بر اولویت بندی موضوعات برای اقدامات مشترک تاکید کرد و افزود: این ۲ نهاد با همکاری تنگاتنگ، مستمر و بلند مدت می‌توانند ضمن روشنگری در جامعه با برنامه‌ریزی دشمن مقابله و مانع از بروز برخی مشکلات شوند. البته که در کار فرهنگی و فعالیت رسانه‌ای باید از ارائه خشک گزارش عملکرد عبور کرده و از ظرفیت‌های رسانه‌ای در ساختارهای هنرمندانه بهره بگیریم.

مدیر شبکه پنج سیما همچنین به ضرورت افکارسنجی برای آگاهی از انتظارات و تمایلات مردم شریف تهران و به کارگیری آن در تولید برنامه‌های تلویزیونی نیز تاکید کرد.

در ادامه جلسه مدیران، برنامه‌سازان و مسئولین نیروی انتظامی تهران بزرگ به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و موانع تولیدات، ضرورت‌های برنامه‌سازی در حوزه جامعه و شهروندمحور، آموزش شهروندان برای پیشگیری از جرم، بحران، چالش‌های اجتماعی را تشریح کردند.

این جلسه با حضور سعید اشناب مدیر شبکه پنج سیما، سرهنگ علی همه‌خانی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس تهران، مهدی کریمی مدیر گروه تهران و شهروندی، علی مهرگان مدیر گروه خانواده و کودک، مجید خادمی زاده مدیر طرح و برنامه، مصطفی جعفریحیی مدیر روابط عمومی، سرهنگ شادی رئیس اداره مشاوره و مددکاری، سرهنگ نمک‌شناس رئیس اداره اطلاع رسانی، سرهنگ براتی رئیس اداره افکار عمومی، سرهنگ ناصری رئیس اداره برآورد اجتماعی و افکارسنجی و همچنین جمعی از برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان شبکه پنج سیما برگزار شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت