احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

نامی خبر داد؛

انتقال تولیدی های بازار تهران به شهرک های صنعتی

تهران رسانه | تولیدی ها، بازار را خطرناک کرده و در این زمینه دولت دستورات ویژه‌ای داشته که بایستی در شهرک‌های صنعتی به تولیدی‌های تهران زمین واگذار و منتقل شوند.

انتقال تولیدی های بازار تهران به شهرک های صنعتی

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تولیدی ها، بازار را خطرناک کرده و در این زمینه دولت دستورات ویژه‌ای داشته که بایستی در شهرک‌های صنعتی به تولیدی‌های تهران زمین واگذار و منتقل شوند.

محمدحسن نامی ظهر سه شنبه در جلسه هم‌اندیشی ساماندهی مخاطرات بازار تهران اظهار داشت: با توجه به اهمیتی که رئیس جمهور برای جمعیت کسبه به ویژه بازار تهران قائل است، تاکید بر این بوده که در هرگونه تصمیم‌گیری وزیر کشور کاری انجام دهد که ضمن اینکه کسبه آسیب نبیند، امنیت جامی و سرمایه مردم حفظ شود.

وی افزود: در پی این دستور وزیر کشور چندین نوبت از بازار بازدید به عمل آمده و با کسبه، هیئت امنای بازار و نماینده رهبری در بازار صحبت و مقرر شد کمیته‌ای تشکیل و ظرف دو هفته آینده به سمتی برویم که برخی از اقدامات اجرایی شود که یکی از اقدامات مهم تفکیک تولید از توزیع می‌باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور عنوان کرد: تولید بازار را خطرناک کرده و در این زمینه دولت دستورات ویژه‌ای داشته که بایستی در شهرک‌های صنعتی به قسمت‌هایی از تولید که در بازار تهران صورت می‌گیرد زمین واگذار و قیمت‌ها به گونه‌ای باشد که کسبه آسیب نبیند و دچار مشکل نشوند.

نامی سپس گفت: وزیر کشور در مورد آتش‌سوزی اخیر نیز به دنبال راهکارهایی است تا به کسانی که آسیب دیده‌اند، کمک شود.

وی تاکید کرد: کمیته‌های تخصصی مختلفی تشکیل می‌شود تا ضمن حفظ رعایت ایمنی زودتر به نتیجه برسیم و برای تحقق آنچه مد نظر وزیر کشور بود این جلسه برگزار شد تا کمیته‌هایی تشکیل و نتیجه کمیته‌ها در دفتر وزیر بررسی و دستورات اجرایی شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: در تمامی مسیر شهرداری تهران به عنوان مرجع اجرایی و استانداری تهران به عنوان مرجعیت نظارتی هستند تا تصمیمات تا پایان نظارت و اجرا شود.

نامی عنوان کرد: شهر تهران به علت تراکم جمعیت مشکلاتی دارد که به دستور وزیر کشور ساختمان‌های ناایمن شناسایی شده است.

وی با اشاره به تقسیم ساختمان‌ها به سه قسمت افزود: دسته اول ساختمان‌هایی که ایمنی کامل دارند و تاییدیه می‌گیرند، دوم ساختمان‌هایی که ایمنی لازم را ندارند و با یک سری اقدامات مهندسی می‌تواند ایمنی پیدا کنند و سوم ساختمان‌هایی که حتی با مقاوم سازی نیز ایمنی پیدا نمی‌کند که به مالکین کمک و تسهیلاتی در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

نامی در ادامه تاکید کرد: بر اساس مقررات و ضوابط ایمنی ساختمان و مصوبات شورای عالی معماری و شهرسازی، ایمنی همه ساختمان‌های تهران به ویژه بازار که مرجعیت اقتصادی دارد، دنبال می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت