نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

پلیس رسانه؛

شهادت یک مامور یگان ویژه در ورامین

تهران رسانه | یک مامور یگان ویژه هنگام انجام ماموریت در ورامین به شهادت رسید.

شهادت یک مامور یگان ویژه در ورامین

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی شرق استان تهران از شهادت یک مامور یگان ویژه هنگام انجام ماموریت در ورامین خبر داد و گفت: راننده فراری دستگیر شد.

سردار دلاور القاصی مهر صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: شامگاه ۳۱ خرداد یکی از عوامل گشت موتورسوار انتظامی یگان ویژه شرق استان تهران در ورامین در حین گشت زنی و اجرای طرح مقابله با سرقت بوده‌اند.

القاصی مهر گفت: در این حین در اثر بی‌احتیاطی راننده دستگاه پژو سواری پارس و تصادف با مأمور وی به‌شدت مجروح و به بیمارستان منتقل و راننده نیز متواری شد.

وی گفت: این مأمور مأمور وظیفه‌شناس پلیس شرق استان تهران که گروهبان علی محمودی نام داشت، پس از چند ساعت تلاش بی‌وقفه کادر درمان، بر اثر شدت جراحات وارده به مقام شهادت نائل آمد.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران ضمن عرض تسلیت به محضر مقام معظم رهبری و همکاران سبز پوش فراجا با ابراز همدردی با خانواده این همکار اظهار داشت: راننده خاطی با تلاش بی‌وقفه تیم تخصصی از پلیس‌های آگاهی، اطلاعات، فن‌آوری اطلاعات و پلیس شهرستان‌های قرچک و ورامین در قرچک شناسایی و دستگیر شد.

وی گفت: نتیجه تحقیقات تکمیلی پلیس متعاقباً اعلام خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت