آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

رحمتی اظهار کرد؛

طلا و دلار کجای میز مذاکرات قرار دارد؟

تهران رسانه | اخبار مذاکرات مهمترین تاثیر خود را بر بازار داخلی از جمله بازار طلا، سکه، خودرو و مسکن گذاشته است.

طلا و دلار کجای میز مذاکرات قرار دارد؟

به گزارش تهران رسانه ؛ امیربهادررحمتی در گفتگوی خود با خبرنگار اقتصادی گفت: همانطور که شاهد هستیم بازار مدتی است که آرام و کم نوسان و جوی راکد را دنبال می‌کند.

اگرچه در مدت اخیر تقریبا شاهد کاهش قیمت در تمام مارکت ها هستیم اما همواره صعود هم در کار است تا بازار یک سویه نباشد‌.

از این رو باتوجه به نوسانات کم، بیشتر معاملات در بین همکاران رواج دارد.

رحمتی در ادامه افزود: اخبار این روزها بیشتر حاکی از توافقات اولیه و نسبی بین ایران و برخی دول آمریکایی و اروپایی است.

هرچند که صحت و درستی اخبار کاملا ملموس و قابل باور نیست اما بنظر میرسد همین اخبار مهمترین تاثیر خود را بر بازار داخلی از جمله بازار طلا و سکه، خودرو و مسکن گذاشته است.

البته موضوع مهم و اساسی قطعا پایین آمدن قیمت اجناس ضروری و مایحتاج مردم هم راستا با دلار است که متاسفانه شاهد چنین چیزی نیستیم.

وقتی جنسی به بهانه بالارفتن دلار بالا می‌رود بایستی با کاهش دلار نیز ارزان شود اما متاسفانه عکس این موضوع را شاهدیم و بطور کلی با بالا رفتن هر باره دلار آنها نیز گران تر می‌شوند.

مشکل اساسی اقتصاد ما به نظر بنده همین است.

رحمتی افزود: روز گذشته که بازار جو آرامی را دنبال می‌کرد به یکباره طوفانی شد.

طبق معمول به سراغ اخبار رفتیم و متوجه شدیم علت نوسان یکباره بازار موضوع درگیری ها و تنش های روسیه و جنگ داخلی بود.

از این رو باافزایش مظنه طلا گروهی از همکاران مبادرت به خرید و گروهی نیز فروشنده بازار شدند.

اما این تنش ها و درگیری کمتراز چند ساعت دوام داشتند و بااعلام خبر عقب نشینی و صلح بازار نیز با اصلاح قیمت عقب نشینی کرد.

این موضوع ظاهرا تمام شده است اما باید دید در آینده چه چیزی انتظار بازار را می‌کشد.

بطور کلی این بازار فعلا فقط از اخبار تغذیه می‌کند که البته موضوع توافقات مهمترین آن است‌.

موضوعی که برای بنده مورد سوال است این است که جزئیات توافقات چه است ؟چرا باید سر میز مذاکره نشست؟چرا باید توافق کرد؟و اگر قرار بر توافق بود چرا در طی این سالیان و این فشار بر مردم توافقی حاصل نشد؟




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت