فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

شناسایی ۱۳۸ هزار انبار غیرفعال در استان تهران

طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

چهارشنبه 1404/08/28

گلمحمدی خبر داد؛

شهرستان بهارستان در انتظار خانه جوان

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت : در آینده نزدیک اولین خانه جوانان استان تهران در بهارستان افتتاح می شود.

شهرستان بهارستان در انتظار خانه جوان

به گزارش تهران رسانه ؛ رضا گلمحمدی در نشست مشترک کار گروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران و شهرستان بهارستان که با حضور محمد حسین مقیمی، استاندار تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: بهارستان، محروم ترین نقطه کشور از نظر سرانه های ورزشی است سعی داریم تا پایان برنامه توسعه ششم سرانه های این شهرستان به مرز استانداردها برسانیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در ادامه با اشاره به اینکه بحث ورزش در همه شاخص های اجتماعی تاثیرگذار است افزود: با توجه به برنامه ریزی ومدیریت های صورت گرفته جهت بالا بردن سرانه های ورزشی شهرستان بهارستان در تاریخ ۲۰ آبان ماه سال جاری استادیوم ۵ هزار نفری نسیم شهر افتتاح خواهد شد که امیدواریم با این افتتاح مردم این شهرستان از رضایت برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه تا دهه فجر زمین چمن فوتبال شهرک الهیه شهر گلستان نیز با مشارکت شهرداری گلستان آماده بهره برداری می شود گفت: هر چقدر در این زمینه ها سرمایه گذاری بیشتری صورت بگیرد از جهت های دیگر می توانیم از آن بهره برداری داشته باشیم چرا که اصل ورزش با استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت های ورزشی راه بسیار خوبی برای پیشرفت و رشد فرهنگی و اجتماعی محسوب می شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت