نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

شورا رسانه؛

غافلگیرشدن شورای شهر از مصادره فرهنگسرای سرو

تهران رسانه | فرهنگسرای سرو توسط یکی از بانک‌ها مصادره شده است و شورای شهر تهران از این موضوع بی اطلاع بوده است.

غافلگیرشدن شورای شهر از مصادره فرهنگسرای سرو

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران از مصادره فرهنگسرای «سرو» در بوستان ساعی توسط یکی از بانک‌ها خبر داد.

احمد علوی صبح امروز در جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه شاهد هستیم که فرهنگسرای سرو در بوستان ساعی که جزو قدیمی‌ترین اماکن فرهنگی تهران است توسط یکی از بانکها مصادره شده است، گفت: مسئله اینجاست که سازمان فرهنگی هنری این ساختمان را تخلیه کرده و عجیب است که این ساختمان مصادره شده و تخلیه هم انجام شده اما شورای شهر خبر ندارد و از شهرداری می‌خواهیم در این خصوص توضیح دهد.

او در ادامه با اشاره به مسئله خشک شدن چشمه علی گفت: این نقطه سرچشمه تشکیل تمدن در شهر ری بوده اما سال‌های زیادی است که در انتظار تعیین حریم قرار دارد و حالا هم که خشک شده است، بسیاری از کارشناسان معتقدند که شریان‌های آبی این چشمه با حفر مترو قطع خواهد شد.

عضو شورای شهر با بیان اینکه دستگاه‌های مرتبط باید برای احیای این چشمه اقدامی عاجل و موثر انجام دهند، گفت: نه مترو و نه دیگر مجموعه‌های مربوطه فکری به حال این چشمه نکردند و از شهرداری می‌خواهیم در این خصوص گزارشی ارائه کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت