احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

دربانی خبر داد؛

آمار متوفیان تصادفات موتورسواران در استان تهران

تهران رسانه | ۵۱ درصد از متوفیان تصادفات در استان تهران طی چهار ماه نخست سال جاری از موتورسواران بوده اند.

آمار متوفیان تصادفات  موتورسواران در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ دبیر شورای ترافیک استانداری تهران گفت: ۵۱ درصد از متوفیان تصادفات در استان تهران طی چهار ماه نخست سال جاری از موتورسواران بوده اند.

ابوالفضل دربانی صبح چهارشنبه در حاشیه کمیته فنی ایمنی که در راستای مصوبات شورای راهبری کاهش تصادفات و با محوریت بررسی علل تامه تصادفات شهر تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این جلسه به تصادفات منجر به فوت پرداخته شد و علل اولیه، واسط و تامه مورد بررسی قرار گرفت.

دربانی با اشاره به اینکه در چهار ماهه نخست سال جاری در شهر تهران متأسفانه ۲۳۵ نفر جان خودشان را از دست داده اند افزود: باید اعلام کنیم که ۴۰ درصد از متوفیان عابرین پیاده، ۵۱ درصد موتور سوار و ۹ درصد سهم خودروها بوده اند.

دبیر شورای ترافیک استانداری تهران عنوان داشت: با تحلیل عمقی تصادفات و شناسایی علل تامه، راهکارهای اجرایی جهت کاهش جان باختگان احصا و توسط دستگاه‌های مرتبط، اجرا می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت