نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

چهارشنبه 1404/06/26

مسکن رسانه؛

خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن در استان تهران

تهران رسانه | خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن در استان تهران غیرقانونی است و دستگاههای نظارتی استان باید با جدیت بیشتری به این موضوع ورود کنند.

خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به غیرقانونی بودن خرید و فروش امتیاز طرح های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر از تعامل اداره کل متبوعش با صنعت و معدن برای جلوگیری از خرید و فروش امتیاز این طرح‌ها در استان خبر داد.

حسین جنتی اظهار داشت: متاسفانه بنا به اخبار واصله برخی از مشاوران املاک در پایتخت و شهرهای استان اقدام به خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن و مسکن مهر می‌کنند که در این زمینه باید دستگاههای نظارتی استان با جدیت بیشتری ورود کنند.

وی خاطرنشان کرد: به همین منظور و در راستای جلوگیری از سو استفاده برخی از افراد صاحب امتیاز و با دستور مقام قضائی استان به جهت جلوگیری از درگیری طرح ها با پروندهای حقوقی و قضایی ناشی از تخلفات و جرائم که موجب ضرر به خریداران و تشکیل پرونده های قضایی می شود؛ مقرر شد امور مربوط به این طرح ها از خرید و فروش امتیاز، مطابق با دستور العمل ها و نمونه قرارداد های ابلاغی وزارت متبوع انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران ادامه داد: آگهی‌های خرید و فروش در فضای مجازی در خصوص خرید و فروش طرح نهضت ملی مسکن غیرقانونی است و همشهریان فریب سوداگران را نخورند.

جنتی یادآور شد: مشاوران املاک حق خرید و فروش طرح نهضت ملی مسکن را ندارند و این دستور العمل از طریق اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان به مشاوران املاک ابلاغ شده است.

این مسئول تاکید کرد: شهروندان مطلع باشند با فروش امتیاز مسکن ملی، برای همیشه حق استفاده از تسهیلات دولتی در خصوص زمین یا مسکن را از دست خواهند داد.

عملکرد دولت سیزدهم در حوزه مسکن و شهرسازی حاکی است که از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون یک میلیون و ۴۷۶ هزار و ۹۹۱ واحد در قالب های گوناگون در سراسر کشور در دست ساخت است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت